Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jamimili

Baby FB super napad len potom treba dat blokovat to info a ze fotky si mozu pozerat len clenovia nie ich priatelia.-)))...Inka ja som tiez ako ihla-Jana.-)))

mihalicka

BarbieOne1,
ja som sa registrovala na tipos.sk.

A s menami - som Kika - teší ma :-)

A ja už chcem aby bol aspoň máj - už by som aj zahojenááá bola.

bratislava

barbie dakujem ti. fakt kazda rada je dobra. s tou fotkou mas pravdu, dam sa muzovi odfotit a hodim to sem, ale asi az po vikende, lebo idem prec. ono to bude fakt lepsie aj potom pre porovnanie...
baby prajem vam pekny vikend a nevypisujte tu moc lebo potom ked tu nie som par dni tak sa neviem docitat a manzel uz ma poznamky, ze vam venujem viac casu ako jemu:-D
mihai? zijes?

bodynka

Tanda ja tam rozdiel nevidim, tesim sa ked ich budes mat odlepene.
Inak ja som na seba minule kukala a zrazu co som si nikdy nevsimla nejak extra som videla na sebe tu nesumernost ... Tak z toho sa budem i ja haluzit aby potom to nebolo nejak moc vidiet...:(

BarbieOne1

ihla

nechcem ta strasit, ale pre mna nos bol oproti prskam brnkacka..
zas musis byt pripravena na nejaku tu bolest, potom sa to lespie zvlada.. kazdopadne verim, ze ta to nebude az tak boliet:)
nejake baby tu pisali, ze ich to skoro vobec nebolelo, tak verim, ze to bude aj tvoj pripad:)

BarbieOne1

bodunka

ja mam 280ml, strednu prof., mentory.

bratislava

no pozrela som si tvoje foto.. tazko povedat, kedze nevidim celu postavu:(, ale ked si to tak zoberies, tak 20ml je skoro nebadatelny rozdiel:)..
ak sa nevies stale rozhodnut, tak si hod mincou aj ja som to tak najprv urobila:))

ale nie.. ked uz ides do toho a chces mat prsicka vyraznejsie, tak 300ml. ak ti stacia pekne a nie az tak na pohlad vyrazne, kedze prska nejake mas, tak 280ml. teraz je to na tebe..

bodynka

Ale celu cestu do DM som rozmyslala nad tym FB , to asi nebude celkom ok napad, sak nasi priatelia uvidia kam prispievame a v akej sme skupine... To si kazdy potom moze precitat podla prispevkov...
Nie?
Barbie aky to mas profil?
Wauka a tipy su na dnes ci to mozem zajtra dat ????

BarbieOne1

bratislava

mam stredny.. pockaj idem kuk tvoje foto pred a este sa zamyslim:)) skoda, ze nemas foto celej postavy.. inak ako si vysoka a ke mas miery? zabudla som:(

tanda

baby

este jedna otazka.. kedy vam vyberali stehy, mne povedal tak 2,5 az 3 tyzdne.. nie je to pozde, nemozeú sa mi tie stehy tam vrast? nebola som este operovana, tak nemam ani sajnu..