Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bellinka

A normalne dnes doktor stratil rec ze jake ich mam velke , a ja ze ani nie ha ha sa smial a bol strasne stastny lebo som veeelmi spokojna s ceculami , nerobia casto take velke ale urobil to krasneee a som mu to dala jasne najavo :o))

jamimili

No skupinu mazem a davm to ako profil-heslo vam poslem aby ste mohli vsetky pridavat foto,mame aj mailovu len neviem ci ju sem hodim.

bellinka

Ahojt Tanda , dnes som bola s dr.magdom lebo bol tu v ba tak som mala kontrolu unho...a spominal mi asi teba ze si ty spominala mna z internetu ha ha...sa pytal ze ci mame nejaku galerku?? ha ha
a tie stichy je v pohodke ze ti bude vyberat za 3tyzdne aj ja som to tak mala , len mne tu v ba vyberal stichy kamarat doktor UROLOG !!! ha ha lebo by som kvoli tomu nesla do kosic predsa...
A to ti potom dr.vyberie len uzliky z koncov , to ostatne je vstrebatelne :o)))