Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ihla

mary

posli fotku pred operaciou livke na

e.uhrinova@gmail.com

a napis jej prezyvku, pod ktorou tu vystupujes. ona ti posle prihlasovacie meno a heslo.

mary1orava

Ihla

Nie niesom chlap..ale to mas pravdu, že by to mohli tak zneuživať.Probím ťa do akej galerky. Ja som tu troška tak novačik, tak len zatial pozeram čo sa da na tejto stranke všetko..ale dakujem ti važne uz mi je lepsie,lebo som sa bala, že bude od toho odhovarat a tak..no super, hned krajsi den.

ihla

mary

cerven robi najradsej 3-jky. dava rad 300 - 350 ml, co spravia cca trojky, ale netreba sa tym presne riadit, lebo na kazdej rovnaky objem spravi iny efekt. ja budem mat take trojky, triapolky mi povedal.

ak chces foto, posli foto do nasej galerky, len tak ti fotky isto nikto neposle, co ak si chlap?

mary1orava

Ahojte babenky. 5.3.som objednana u červena, ale ako som sa dočitala, že nerad robi veľke prsia. Ja by som rada chcela 3-ky, nech to už je aj vidno. Prosim Vás robil červen niekomu 3,alebo aj väčsie prsia? Chcela by som este velmi poprosiť babenky, ktorým robil prsia červeň, či by ste mi nemohli poslať fotky na môj e-mail maryorava@gmail.com. Veľmi Vám budem vďačna. Diky moc

ihla

della

Uzi si to s tou p...ou na skoleni a prajem, nech ti ten tyzden ubehne rychlo. Tiez drzim palce, nech ti uz nic netrpne a nech mas to prsko ok, tu zdureninu.

tanda

Ty si uz ok? nemas ziadne potiaze?

Ska

No sup sup na facebook ;-) Už sme na teba zvedaveeee.

barbora10

della

kludne nam pis tu na zdravi,my si ta budeme citat,ale potom sa pridaj k nam na FB.ja sem tiez budem chodievat.aj novym cakatelkam rada poradim.

ska38

uz sa pridaj konecne na FB.uz ta cakame.a aj ty bratislava.