Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

musim zase bezat.maly uz spi,tak rychlo do mesta na nakupy.nove didule uz mam,ale zase nemam co nosit na ne:-)papa ozvem sa.

barbora10

mihai

bola som s malym vonku,tak az teraz som sa sem dostala.a k tej judinke.postavu ma dobru,ale aj tak inemu sa nevenuje,deti nema chlapa tiez nie,takze sa stara len o seba a svoje telo.ma na to proste cas.a ja som za to,aby zena vyzerala upraveno aj v 50.ved je vela starsich zien,co aj v takom veku vyzeraju super.staci sa o seba starat.ja aj moje mamine stale rozkazujem,namaluj sa,toto si oblec.

mihai

barbora

no konecne si tuuuu uz som rozmyslala co dnes mas ze sa neukazujes :)

s tym mejkapom suhlasim... ale fakt, telo ma nenormalne na jej vek. nie ze by bola stara, ale tak-uplna kočka ta postava.

barbora10

mihai

aj ja som pocula,ze ma judinyova 200.a oblecena je pekne skoro vzdy.ale ked nosi korzety,vtedy mi pripada strasne stlacena uplne napasovana a aj prsia ma vtedy take pritlacene,aby mala nejaky ten kopcek.nepaci sa mi akurat ako je vzdy namalovana.tvar ma strasne bielu a oci uplne cirne.ale na to kolko ma rokov,postavu ma dobru.

barbora10

tanda

zase ta krv.kurna.ale aj ta baba na omlazeni pise,ze nakoniec to bol len hematom a to ju este aj chuda znovu otvarali.myslim,ze ti to prestane,teda dufam.

barbora10

babulky ja som sa ale aj potesila,ze sme zase tu,lebo na tomto fore je super to,ze sa tu mozme vsetky spolu bavit.ale na druhej strane je super aj to,ze sme sa konecne videli.

mary1orava

urcite sa nemusis bat ist k ćervenovi.praveze on dava vacsie implantaty.a ak bude mozne,urcite ti da aj 400ml,ked si to budes zelat.ak chces pekne vacsie prska tak najmenej 350 a to červen bezne dava.a urcite sa nakukni do nasej galerky,tam je vela bab ktore boli u červena.

tanda

ihla

tak vcera vecer znova trocha krvi, asi taky centimetrovy fliacik..je to zvlastne, lebo nic ma neboli len sem tam vytecie trocha krvi.. asi predsa pre istotu poobede zavolam dokimu, ze co povie...