Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

ide o to,aby sme sa vsetky pridali na FB.je to super,ked sa mozeme aj vidiet,nielen pocut,haha to bol for.ale inak kludne mozme aj sem kazdy den nieco napisat,aby sa aj nove citetelky tohto fora dozvedali co najviac o prska,co ich caka a neminie.takze hodme kazdy den aj sem nejaky prispevovok a nech aj nadalej pomaha toto forum ostatnym cakatelkam,tak ako pomahalo aj nam.

livuska

Ahojte... teraz neviem kam mam pisat sem ci na face book.:-)Tak baby zvladla som to a za to vdacim aj Vam dakujem za dobre rady.Som desat dni po OP.Ak chcete pytajte sa velmi rada odpoviem,poradim.Neviem co mam pisat uz ste tu vsetko napisali.

della

Caute kočky..

..od piatku som tu nebola...žial ani nebudem stíhat čítat spätne čo ste popísali - škoda, musim sa pobalit a zajtra odchadzam na školenie...

..prvy krat po troch tyždnoch idem do prace...a k tomu ešte aj do "ďalekej prdele" na školenie...neviem ako to zakryjem na hoteli mám byvat s kolegyňou....nadávam jak šlak...

..dnes som vyšla zo sprchy a pozeram na lavom prsku kusok od bradavky sa mi spravila taká jemne vystupena vypuklinka...ako ked sa vytvorí ekzém cca. 2-3cm...dufam, že sa to vstrebá...

..prska stale trpnu...uvidim ak by sa mi to zväčšilo ..zavolam dr. a budem musiet odist zo školenia

..nejak sa mi v poslednej dobe všetko serieeee