Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mihai

baby hodte sem nejaky link co si mozem pozriet.. nemala by som t hovorit ale skapal pes v praci a uz neviem co by som :(

1mica1

Baby,aj ja chcem byt s vami na FB,len a c tom facebooku vobec nevyznam,iba som pozrela ten link,co tu bol a mrkla na vas,fakt kocky :-)))

ihla

to hej, dobre kusky ma na sebe. ja sa tak akurat mozem obliat smotanou a nie sa dostat do smotanky :D musime sa raz dohodnut a prepadneme ju, pobereme oblecenie a mame aj my ;-)

mihai

ved jej to je vidno vo vsetkom moznom ze ich ma... :) ale obliekaju ju dobre.

ihla

hej, davaj pozor teraz na zdravie.

ihla

ja tak tiez bezne chodievam, ked mame vykurene kancelarie. no teraz pred opkou chodim poctivo naobliekana. nedovolim si ani len suknu. dnes mam tielko, dve tricka, mikinu, rolak a na tom hrubu bundu dobru na lyzovacku :D a riadne zimne topanky hh. nechcem ochoriet pred operaciou :D:D

mihai

ihla

ved coskoro sa budes uz aj ty radit k nam :)

ja si dnes beham po robote v tricenku jak keby bolo vonku 30 :) nie v takom tope ale normal obtiahnute, vystrih, rukavy len kustik na ramenach, salala la la :)