Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

della

bodynka + barborka10

..dakujem kočeny....ja len dufam, že sa mi to na tom prsku nezvačší...manžel ma ukludnoval, že to nie je nic hrozne...len trošička zdurené...tak dufam, že to prejde...ved masirujem jemne...

..školenie bude o hovne...sorry za výraz...a k tomu ešte idem s takou p...u
..no prežijem, len nech sú tie moje prská OK..

tak sa majte pekne :-)

baby, ked pridem pridam sa na FB...ale musite mi potom poradit..čo a ako..

susana019

tak baby dlllho som tu nebola no stale citam.
Som sa potesila ze kolke ste uz po, ktore to mate tesne po a aj si vsimam ze vela bab, co tu bolo ked ja som sem zacala chodit sem uz ani nepise, napr ketrin, kiarusenka a ine. No tesim a tisko zavidim.
Ja cakam ze kedy sa konecne na to dam ale cakam ked deti trosku odrastu aj ked viem ze vas je tu vela ktore mate tiez mensie deti.
No ja si ich dam urobit ked budem vediet ze mam o deti postarane a dodrzim tu dobu na zotavenie po.

Pridala som si vas tiez medzi priatelov na FB, tak neviem ako tam fungujete :)

della

bodynka

ok....dnes už nestiham idem balit, ale ked v piatok večer prídem tak sa prihlasim...

baby držte mi palce aby sa mi to na prsku vstrebalo ako má a nech už mi netrpnu :-)

paaaa...škoda, že nebudem mat prístup na net...týžden bude veru moc dlhý :-(

livuska

ahoj della mne netrpnu ale mam ich miestami take necitlive tak dufam ze to prejde po case.ja idem zajtra na stichy inak sa citim dobre len rano pri vstavani to trochu este boli.

della

livuška

ja som dnes 19den po..

..ako sa citiš??..netrpnu ti prská??...pýtam sa to každej, lebo mne trpnu od 13dna ..kedy mi odlepil náplaste...

della

Baby,

prosím Vás nebláznite s tým FB...bude to škoda :-)

..ja som rada chodila na forum....FB mi nič nehovorí...a ani neviem ako by som sa tam prihlasila...

..bude mi smutno, ked tu nebudete