Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mary1orava

Dakujem Vám moc, ani neviete ako mi hned lepsie, lebo uz som bola na vaskach, či sa neobjednam aj ku inemu chirgovi..Dakujem važne moc.zatial papa, lebo sef uz cudne na mna zazera:)))Este raz diky

ihla

inak videla som asi v novinach nejakych clanok o akcii, na ktorej bola erika judinyova v tom tope. tam bola aj foto ale z boku a ten top ma holy chrbat. nieco uuuuzasne :)

mihai

nj, z takej antikoncepcie by som si aj ja bola zobla keby viem :)

keby som nebola leniva lemra a zohnala nejaku latku a nechala si to usit podla obrazka, v lete sa mozem pretrcat... (inac sa aj ty, IHLA :p :))) ) ale to ja nikdy nespravim, radsej budem dufat ze daco podobne niekde objavim.

ihla

mary

ano, je to tak. mne ide dat 350 cez pazuchu

mihai

krasny ten top :( ak by si ho niekde videla, kup aj mne taky :D ale v modorom, dakujem :D
ale v tom tope riadne vidiet ucinky tej antikoncepcie s tabletkami na zvacsenie prs, pekne gulky :D

mihai

jaj a mary

ano dava najradsej cez pazuchu a to aj dost velke implose. ma na to take vysvetlenie ze nerad robi jazvy na prsiach alebo tak nejak, co sa ajmne velmi paci. len skoda ze mne to tak neslo dat. ked chces vacsie prsia a gulate,myslim, ze prave doktor Cerven je najspravnejsia volba aby ti to splnil.

mihai

baby vy ste ake mile ku mne... dakujem..

tu nieco mam pre vas, dusa mi pisti, nie je ten Judiniovej top nadherny ? keby som tak vedela kde taky zohnat :/ neviem ako vy, ja teda na taku peknu zelenu neviem natrafit a taky top som este ani nestretla :/

ozene.zoznam.sk

a inak, som sa s niekym vcelku kompetentnym bavila cez vikend a ze ma nejak 200ml okruhle. ved jasne ze ma.

mary1orava

mihai

Dala som si tu, ze vyhlad červen a tam to bolo na popisane v starých príspevkoch..ale uz sa zase zacinam tesit, ked vravite ze to nieje tak. A este, tiez tam bolo pisane, že dava veľke implantaty cez pazuchy, tak mi to prosim potvrdte,alebo vyvradte.