Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mihai

baby ja odpadavam z vas, dva dni vas tu necham same a co sa nedocitam, my uz sme aj na FB ? :)))) parada :)))) pridala som si gulicky aj slzicky do friends, cakam cakam :) ako budem vediet ktora ste ktora ked vas poznam len podla prs ? :D

tanda

bellinka

moja mail. adr. tanda@centrum.sk, staci mi mobil na magda, na kacmara mam, no chcem riesit veci s magdom, kedze ma on operoval.. dakujem..

bellinka

Tanda , si tu dam ti tie cisla na doktorov v chirmede len ich tu nebudem zverejnovat to by som sa musela ich spytat lebo ti dam ich nonstop mobily tak mi prosim posli nejaky mail ...prepac ze az teraz ale dnes som shoopingovala vo wiedni , kupila som si 6 sportovych podprseniek ha ha nelakaju ma vobec take tie pevne s kosticami :o))