Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mihai

tanda

nie kazdemu sa to hoji rovnako na oboch prsiach.. mam znamu, kt. lekar povedal ze sa to casom spravi. tomu by som aj verila.
len s tymi jazvami, neviem teda preco ti to robi taketo veci, ale nemasirovala by som ich-vravim to, lebo mne lekar zakazal s nimi cokolvek robit a aj si myslim ze to tkanivo by sa malo v klude zrastat. len repik, framykoin (framikoyn?) a prelepit nech sa nesuchaju... ked masirovat, tak snad neskor, ked je to zhojene, tot moj nazor..

mihalicka

Tanda,
dúfam, že to už bude v poriadku. Nevolala si už lekárovi?

Mihai,
no veď zákon schválnosti s tými šéfovcami. Vŕŕŕŕ´.

Tak som práve objednala aj cvakla imploše. :-) zasa krôčik bližšie :D
Len chcela som oskenovať objednávku a môj dementný PC mi štrajkuje, tak nakoniec to asi pošlem poštou....hrúúúza.

carol

tanda, ja som mala malu modrinku len na lavom a prave ako opisujes, bolelo ma to v tych miestach trochu. je to v pohode...
masirovat jazvy? nooo neviem, neviem. ja som to mala vyslovene zakazane. ja ani nenatieram. v podstate sa o nich nestaram, xi. mam prelepene a ked sa mi sprchovanim odlepi eukoplast, prelepim, tot vsetko. mam ich krasne. takmer zahojene... ale samozrejme kazdy lekar iny postup, iny nazor...
ja od soboty soferujem. prvykrat to nebolo bohvieco, ale teraz sa da. samozrejme pohyby neohrabane, ale veziem sa :D

tanda

inak dnes som isla prvy krat autom, no des a hruza.. musela som radit dvoma rukami, tak som hned z prace aj volala otcovi, nech mi pride po auto..asi so soferovanim este par dni pockam..

tanda

baby

vam sa tie prsia hojili rovnako?ja mam pocit, ze lave je vacsie a vyssie a tiez stale citim take pnutie a bolia ma tie miesta kde mam modriny, inak o pravom ani neviem ze tam nieco mam..uz ma ide porazit,furt sa len strachujem, ci je vsetko ok..inak niekde na nete som nasla, ze pri liecbe by sa jazvy mali trosku masirovat, aby z nich vytiekla prebytocna krv a mohla sa tam dostat nova, tak mozno je aj dobre, ze mi sem tam trocha krvi vytecie..

mihai

tak super, teraz som zistila, ze pride dnes generalny a neviem aki sefovia. ked ja mam trickoidny den a copik s gumickou. nedojdu ked som nahodena, vystihnu ten jeden den. jezismaria.

84nika
diiik.. podla coho si si ma tak nejak ale predstavovala ? tusim viacere ste to tak napisali :)

84nika

baby inak co píse Mary ze cerven predtým dával iba mensie ml, tak to moze byt pravda, ja co poznám baby kt. boli u neho(asi 5 báb) vsetky majú 250, 260, 230 ml a ani jedna nemá viac. Ale to vsetky asi uz 2-3 roky dozadu si dávali.
Mihai - teeda ty si echt kocka, ale takto nejak som si ta aj predstavovala :)

ihla

a bola na opke daka nova? myslim, ze teraz sme tu vsetky na cakacke zatial. Uz aby som to mala za sebou :( Toto cakanie je nekonecne. Mam este 1 mesiac aj 3 tyzdne cca do opky a uz teraz som z toho taka nervozna. Vcera som ani zaspat kvoli tomu nemohla :(

mihai

potesi :) ale mohla by nam tu pribudnut nejaka nova co bola na opke nech ju vyspovedame. jaksi sme tu stale tie iste.