Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ihla

mihai

to neva, ja uz som si preto poplakala :D ale nieeeeee, taka brzda zas nie som :D:D:D

ale spat k prsiam... len neviem, co by som napisala... no nemam ziadne no :D ale len do aprila. uz keby bol :(

mihai

ihla

dik ze sa snazis :)) a prepac, vcera som neodpisala na FB, odpisem dnes ak sa tam stretneme, oki ? vazne som bola vcera trochu bez nalady a este som aj mala nejaku robotu na pc :/

mihai

no lenze ta meria snad meter 50 :/ to je rozdiel. ja, taka vysoka a taketo implose. ale cusim, slubila som ze s touto temou tu uz skoncim :) len som si neodpustila poznamku.

mihai

barbora

fakt daval mensie ? teeda.. to som nevedela. a ked sa budu davat este vacsie, tak ja s mojimi 320tkami budem zas taky slíž plochý. tsssssss

tanda

volala som doktorovi, tak kazal mi si to len vycistit a prelepit.. vraj ked je tej krvi len troska, tak z toho nebudeme robit vedu, ze to je pravdepodobne len ten hematom..

barbora10

tak uz som tu.

tanda

ono to zvykne,ze sa jedno prsko hoji lepsie ako druhe,ale nie u kazdeho.mna jedno zase viac bolelo ako druhe.a na jazvy ti neporadim,lebo ja ani neviem,ze ich mam,kedze su podpazuchou.

mihai

veru,aj ja som si ta tak predstavovala:-)

84nika

to je pravda,ze červen daval pred par rokmi mensie implantaty.aj moja kamaratka co unho bola sest rokov do zadu ma iba 240ml.ale vtedy sa vacsie ani nedavali.no davali,ale boli ine trendy ako teraz.vtedy to chceli zeny nenapadne,ale teraz chce kazda druha najmenej 300.takze aj on kraca z dobou a teraz dava vacsie.o par rokov bude davat zase vacsie.ako vravel v eve,zeny chcu stale vacsie.