Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ihla

Fuj. Uz nebudem pozerat pred spanim transplantacie tvare. Potom sa mi s tym snivalo a dokonca som mala aj znicenu tvar a znicila mi ju barbora10 :) baska, dik :D:D

mihai

bellinka

podla mna yvacsenie vlastnzm tukom nespravi take tie tzpicke ohranicene leskle kopcekz co mame my... ja som ya to, ye ma silikonz. a ze schudla, no tak schudla, ked chce drzat krok s konkurenciou. a este bude tvrdit ze jej pri takom vychudnuti rovno aj rastli kozy. asi ze tu vsetci seno zereme. keby jej odsaju tuk, tak asi ze nie z celeho tela, ne? ved je uz jak palicka.

bellinka

Baby preco si myslite ze Judiniova ma silikony ??? Ona silikony rezoluzne odmieta nedala sa rezat okej tak jej to zozermee ale nezamietla moznost naplnit svoje prsia vlastnym tukom , neviem ci ste to zaregistrovali ale od kedy ma prsia tak schudla aj to preberali jednu dobu v novinach ze rapidne je stihlejsia , dala si odsat tuk a dala si ho do prs , to jej dokaze prsia zvecsit max o 1,5 az 2cisla, a peniaze na to tiez ma tych 10 000euro a v ba uz to robia a bola na klinike plast.chirurgie takze ja si myslim ze tato teoria je lepsia :o)))hmmm

84nika

tanda
To ze más jedno viac opuchnuté, sa nemusís báť, ja som mala lavé prso väcsie a aj viac opuchnuté a citlivejsie ako pravé, a tiez som tam mala na tej strane viac modrín ešte aj 5-6 týždnov po OP, ze by aj som tam mala hematom..hm, moze byt, lebo som vtedy z vonkajsej strany cítila nieco vodovité, ale po case sa to stiahlo. Mne sa jazvy pekne hojili, nic nekrvácalo, ale na omlazeni písali baby o krvácaní z jaziev, tak skús tam najst dajaké info. :)
a baby este k tej judínyovej, podla mna tiez moze mat okolo 200ml, minule ked vedla mna stála na jednej akcii tak ani o cm nebola vyssia odo mna a to uz mala stekle, a to ja meriam 158cm :DD a ona spolu s botami mohla vázit 40 kíl, takze na nej sa pekne ukázu tie silikony

mihai

mm v praci mi FB nejde, doma to ceknem, dik :) ak nam tuto debatu administrator nezmaze... ked ja uz o tych prsiach nemam fakt co povedat napriklad nove. asi je to signal prestat sem pisat, uz dlhsie ma to napada. len som si uz na vas zvykla.

mihalicka

Ja už odratúúúvam. Už ,,iba" 25 dnííí.

Mihai,
fakt má krásne veci LS som ich očumovala teraz.

Ihla, utečie to uvidííííš, veď už budúci v pondelok je marec. :D