Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ihla

mihai

nemam link. pozerala som to na viasat hystory alebo explorer....
bleeeeeee

barbora10

nepodarilo :) ale ty si na mna utocila a prisla som o kozu na tvari. je peckove vidiet si na tvari len maso bez koze :D

barbora10

mary1orava

na druhy den ta pustia domov.unho je cakacia doba aj 2-3mesiace.ved uvidis,co ti povie.ja som bola na konzultacii v novembri a termin mi dali az na marec.ale este v den konzultacie mi volali,ze sa nieco uvolnilo.

mary1orava

barbora 10

No ja by som tak chcela ist co najskor.No uvidime co mi povie. A ako dlho si ta nechali v nemocnici??

barbora10

mary1orava

mna vysla operacia u červena 2070eur.a caka sa dlhsie.ma vela pacientov.ale ak by si mohla aj skor,tak oni si ta poznacia a ked im niekto vypadne,tak ti zavolaju a isla by si aj skor.ja som mala termin teraz v marci,ale isla som uz v januari.

barbora10

ihla

hahahahaha:-)ty vole,a ja ze kde som bola celu noc,no a ja som bola vlastne u teba a robila ti facelifting.prepac janka,nepodarolo sa?ak by ste este niektora chcela upravu tvare,dajte vediet.znacka:pracujem v noci.

mary1orava

Ahojte baby. Este ma napadlo, že kolko ste tak platili u červena za prsia a ako dlho treba cakat na operaciu, asi ma riadny poradovník, ze ???