Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

BarbieOne1

jaj baby, vy ste tu zas ale popisali:-)))..
ako vam inak ide ide to typovanie zapasov?(mihalnicka, wauka) vyhrali ste nieco?:-))) mne sa neslo regnut vtedy na tipos, lebo som zabudla heslo..

inak ja som uz 2 mes od. op. a niekedy citim, ze mam impl.:)) je to asi tym, ze mi dost natiahli kozu.. dokedy to budem takto citit?

bratislava

nezabudni dat pridat do galerky aj foto celej postavy:)).. nech sa ti mozme lepsie vyjadrit k tej velkosti, nech ta to uz tak netrapi:))..

bodynka

tak aj ja pridam svoj divny sen - sice som ho na FB pisala. Takze: sla som k Marsalovy na konzultaciu.V miestnoszi bola uz nejaka baba .Ona ho nahodou kopla a on ju zato tam zbil, normal jak vo filme sa hadzali aj o dvere, potom ju vyhodil a ked sa vratil zacal liezt po stvornozky nieco blabotal... Som sa postavila ze idem prec lebo pan Marsal sa zblaznil:D Sestricky ze on nieje vzdy taky.. Ja ze ale ja mu to napisem do mejlu ze je sibnuty... Potom som sa zobudila.:DDD

mihalicka

Martinka54
kam ideš na predoperačné? Ja sa do toho musím pustitť asi budúci týždeň.

Baby, vy máte ale sny :D

barbora10

ihla

ja pozeravam kazdy den Dr90210,to mame na magiu taky kanal a tam chodi tento serial a vsetky plasticke operacie.augmentacie,liposukcie,abdominoplastiky,faceliftingy a kopu dalsich operacii.ale ked robia facelifting,tak to mi je tiez dost neprijemne pozerat.