Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

livuska

ihla daj do google normalne silikonove prsia a to ti vyhodi zdravie forum.baby dnes som sa pofotila a poslala livke foto.

ihla

BABY KTORE STE SA NA ZDRAVIE PRIHLASOVALI AJ CEZ MOBIL. AKU ADRESU STE ZADALI? NORMALNE www.zdravie.sk? JA KED DAM TOTO, TAK MI TO PROSTE NEFRCI :( LEDVA MI NATIAHNE POLKU STRANKY A NEVIEM SA DOSTAT NA FORUM :(

mihalicka

BarbieOne1,
tipovanie mi nevyšlo. Teda, vtedy tie tipy, čo hodila wauka, ani jeden. A už som neskúšala potom. Možno niekedy inokedy.:D

BarbieOne1

inak k tej judiniovej.. moze mat zvacsene prsia aj kys. hydr... daju sa tym prsia zvacsit len o 2 cisla, efekt vydrzi len nejaku dobu a aplikacia je jednoducha.. bavila som sa o tom este davnejsie s moojou dr. a povedala, ze si to davaju robit hlavne "tanecnice" apod., lebo nieje potom dlha rekonvalescencia..