Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tanda

nooo, takze opäť čakáme na anesteziologicku.. bol tu doktor, idu mi ho vybrať a vycistit.. vraj ked je tam cesta von, tak sa tam moze nájsť aj cesta dnu, takze radsej to prečistia ako riskovať infekciu.. hlásim sa, ked sa preberiem..

mihai

ihla

rob si podla seba, chod si svoje. jYb sa na chlapa. ved im clovek moze behat okolo rití, z oci im priania splnat a ked sa im znechce, obrati sa ti to posratym navrch. chec kozy,daj si ich. tie ti aspon ostanu. haha. hajzli. nema ti co rozpravat do tvojho tela. ide si ta brat ? planuje s tebou zit stastne do smrti? robi pre teba svetoborne veci ? ak ano.. ale ak ne, nech drzi usta.

ihla

na konzultacii som bola poza jeho chrbat. Potom sme sa rozisli. Potom sme sa zas dali dokopy a vtedy suhlasil. a Teraz po 2 tyzdnoch od toho, co sme sa zas dali dokopy, zas ma namietky. Ale rano mi povedal, resp. sa opytal, ze "uz sa do toho asi nemam starat, co?" Tak dufam, ze uz nebude. Ak bude, pojdem aj tak.

barbora10

livuska

ake naplaste myslis?ja som si ziedne naplaste nedavala.teda aspon mi nic nekazali.tebe to doktor kazal?tiez mas rez pazuchou?

ihla

No livuska, aj mne sa velmi pacia. Aj ja idem k nemu ;-) Ak budem mat aj ja take, tak budem stastnaaaaaaa :) krasne ich mas fakt

livuska

Ahoj baby nemate osobne skusenosti zo silikonovymi naplastami?co ste si davaly na jazvy po vybrani stehov?zalepovaly ste si ich po sprchovani?dakujem