Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ihla

martinka54

:( tak ti zavidim. Moj mi vcera povedal, ze tam so mnou nepojde, ze sa o mna starat nebude a nech si to zariadim ako chcem :(
A este sa opytal jednu vec, ktoru uz parkrat predtym spomenul, a sice "ale ak ti vyjdu zle predoperacne, tak tam nepojdes, vsak?" Zacala som uvazovat, ze chce podplatit internistku, aby mi zle vysledky vysli, on je schopny vsetkeho totiz. Ked som mu to povedala, opytal sa, ci mi sibe... No tak neviem. Kua tam! Rozhodla som sa zle, ze som sa k nemu vratila? :(

martinka54

ihla
mas pravdu, ja uz mavam normalne nocne mory. boze ja uz chcem mat potom, lebo za chvilu pojdem do blaznicna, na miesto na prska. :-)

martinka54

a teraz pre vsetky
vcera som sa akurat s priatelom rozpravala o prsiach a to by ste neverili, ze on sa tesi viac ako ja. rozpraval ako sa bude o mna starat, kupkat, robit mi papat, masirovat a ze pokial mu v nemocnici dovolia, chce ma hned vidiet ako sa preberiem. taky bol zlaty. este som sa ho pytala, ze ci mu to oplati tolko cakat, lebo len operacia bude trvat 3 hodiny a este proces predtym a kym sa preberiem a on si nesiel od svojho, ze ked ho pustia, ze on bude pri mne.
len sa trosku toho bojim, on nezvlada, ked ma vidi trpiet, ked ma videl hned po cisarskom, zbledol ako taka stena a normalne koktal kym nieco povedal.

martinka54

barbieone1
mne sa tiez o vas uz sniva. dnes v noci som mala taky blby sen, ze si mi v kuse vyvolavala na mobil a si mi chcela nejako ublizit, ze si ma chcela vydierat kvoli fotkam. tak som sa strasne bala v tom sne. :-)

ihla

tanda

myslim na teba od vcera poobedia, ako si mi to oznamila, aj ked som zaspavala som na teba myslela. Zvladnes to! musis, rozumies?!!!

martinka54

mihalicka
ja som z tt a idem mojej detskej obvodnej a vsetky krvne testy mi urobi zadarmo, ona je strasne zlata, tak im dam aspon nejaku bonbonieru a tak. internistu mam zase vybaveneho cez tatkovu frajreku a tiez to budem mat zadarmo, tak sa z toho tesim.