Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

mne sa mari, ze ma gulate. nedavala si nahodou tie nagory impleo, mozno sa mylim, ale sa mi zda, ze ona si davali tie nove co su teraz

mihai

ihla

zas tak by som to nehrotila ze menim nazor. ved ja nemam nic proti jeho praci. len vravim ze mne sa pacia ine a preto by som k nemu nikdy nesla. uz som tu pisala ze pre mna nech si daju baby aj trojuholniky ked sa im paci. livuskine nevyzeraju ako gule, nech uz su gulate alebo anatomy v tom, tak vravim ze super.

martinka54

ihla
musis vediet sama ci si dobre spravila, ked si sa vratila. u nas to je tiez tak, pred polrokom sme mali rozchod, lebo mi zahol, ze vraj k sexu nedoslo a tiez rozmyslam ci som dobre spravila, ale teda aspon v tomto ma podporuje. a dokonca dostanem aj bolestne, najpvr som si myslela, ze sa ho nebudem pytat, lebo mi plati opku a predvcerom som medzi recou povedala ci dostanem aj nieco bolestne a, ze jasne co by som chcela, tak som si vybrala guess kabelku

Help

Ako riesite preventivnu prehliadku co sa tyka mozneho rizika nadoru???
Lebo prehmatanim sa to neda zistit mozny nador a ani klasickou metodou u lekara.

ihla

aaaaaaa mihai meni nazor na cervenovu pracu :)) jupiiiiiiii. hahah, polozili sme tu istu otazku, tiez neviem ci gule ci slzy...

barbora10

ihla

ak ta priatel miluje,mal by ta aj podporovat.davas si to koli sebe,tak by to mal chapat.a este by si mal uvedomit aj to,ze to nie je len tak lahnut si pod skalpel,chce to kus odvahy.ale zase viem ho pochopit ak je dovodom strach o teba.

mihai

livuska

teraz som ta cekla, velmi pekne ! :) to su gulate ci anatomy ? normaalne neviem :) ale vyzera to super, prirodzene