Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Help

bellinka- minule som v telke videl,ze je to slabe..
Vraj maly nador sa sonom zistit neda.
Davajte si pozor na to.
Treba kvalitnejsie vysetrenia...

bellinka

Help,
mne teraz lekar povedal ze po op mam chodit na preventivne kontroly s prsiami na sono 1xza 2roky ale to si musi zena absolvovat aj ked nema silikony...a som sa pytala ci treba na to nejake specialne pristroje a ze nie ze sono to tam prekutra ked ho ovlada dobra lekarka

bellinka

Bratislava,
mne internistka najprv skontrolovala krvne testy ktore som si musela priniest , potom som si lahla dali mi tie prisavky na cele telo(hrud, ruky , nohy) a sledovali ekg , potom ma prehmatala na bruchu , krku , v podbrusku, este sa ma popytala ci neberiem nejake lieky

ihla

bratislava

ja mam na odporuceni napisane ze interne vysetrenie, ekg a laboratorne vysledky - FW, KO+Tr, glykemia, hepat. testy, protrombinovy cas + INR, krvna skupina, doba krvacania, doba zrazania

bratislava

baby ake vysetrenie vam robil internista? lebo mne ziadne a dr.povedala,ze ani nepotrebuje,len som rozmyslala ze zajdem aj tak za internistom a poviem mu, nech ma vysetri len neviem, ze ake vysetrenie mam vlastne pytat...dakujem

bratislava

ihla
ako keby si pisala o mojom muzovi.to iste.uz sice suhlasi,aj mi to cvakne,ale je pravda,ze to len preto,lebo som si to ja presadila a povedala,ze to idem robit pre seba a nie pre neho. o vela lahsie by sa mi do toho islo,keby sa na to tesil tak ako martinkin muz, keby ma naplno podporoval.no isli sme minule okolo nemocnice,tak som mu ukazala,aby vedel,kde budem lezat,keby nieco,no ani sa nepozrel tym smerom,len mykol plecom.som myslela ze vyskocim z koze...no skus si to tiez nevsimat a chod si za svojim! si dospela zena a sama najlepsie vies,co chces a potrebujes!

bratislava

tanda chudiatko, no snad to dobre dopadne. drzim palce!
livuska-velmi pekne. fakt super!
barbie,hodim fotku, este nebol cas,lebo som bola odcestovana:-( dr.sa mi este stale neozvala,dohodnute sme boli tak, ze ona sa mi ozve a povie,co mam kedy robit.tak neviem,ako to bude pokracovat,ja viem vlastne len datum OP,ani neviem,kedy mam kde byt,kedy kde zaplatit,no nic...

Help

Ako riesite preventivnu prehliadku co sa tyka mozneho rizika nadoru???

Lebo prehmatanim sa to neda zistit mozny nador a ani klasickou metodou u lekara.