Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zana7

help,

ja som sa tiez informovala o moznosti preventivnych prehliadok a viaceri doktori mi potvrdili, ze vysetrenie s implantatmi nie je problem. normalne ma zena narok na prehliadku 1 x za dva roky, to preplaca poistovna, tak to je otazka asi na niekoho ineho, kto vytvaral koncepciu preventivnych prehliadok, ci je to dostacujuce, takze sa samozrejme treba sledovat a zena s implantatmi je sledovana viacerymi lekarmi :-))))

carol

help,
ak si spravne pochopila, napisala som, ze raz za 2 roky je to MINIMUM, co moze zena pre seba a zdravie urobit. ja konkretne chodim 1x do roka.
nie som na tomto fore a v tejto teme dlho, takze neviem, ci si jednou z nas alebo nie... neber to zle, ale ak nie ,zastrasovat nas a kazat nam tu chodit nemusis. myslim, ze kazda z nas to berie maximalne zodpovedne. a do nicoho sa nehrnie bezhlavo. prirodzene, ze zdravie je na prvom mieste! verim, ze chapes ako som to myslela. jedine co tu my potrebujeme, je mysliet pozitivne!

Help

carol- no suhlasim s tebou,len podla mna 2 roky je prolis dlha doba na kontrolu.
Moja svagrina ma 28 a zistila si hrcku a na vysetreni jej zistili najsilnejsiu zhubnu rakovinu.Vraj o mesiac neskor.....uz by tu nebola.
Cize sa treba zamysliet nad tym ako casto a na aku dokladnu kontrolu chodit.
Zdravie je prvorade.

carol

help,

prave o toto som sa dost pred OP zaujimala kvoli rodinnej anamneze. je potrebne najst fakt odbornika v tomto odbore. USG problem nie je. a co sa tyka mamografia, robi sa specialna, musi pacientka upozornit na implantaty. neviem, kde si to ci tala alebo videla, ze je to problem, ale asi tak mesiac dozadu sa tejto teme venovali v telerane, dokonca boli osobne na klinike, kde to rozoberali s lekarom. da sa to, len su potrebne speci pristroje a vravim skuseny lekar.
kontrola raz za dva roky je to minimum, co zena moze spravit.

livuska, ja tie jazvy nijako neosetrujem. mam ich prelepene, ak sa pri sprchovani odlepi, prelepim opat omniporom a hotovka.

livuska

Ahojte baby.Barbora10 prosim ta ty ptelepujes jazvy po sprchovani?Mam gulate inplantaty Nagor.Dakujem za pochvaly:)

bratislava

dakujem dievcata, tak vlastne potom nemusim ist,chvalabohu,lebo to mi vsetko urobil moj doktor.tak to som chcela vediet,ci nic viac netreba. super.

1mica1

ihla,nehnevaj sa,ale to co je za frajera,ze sa takto sprava?Mal by ta podrzat a nie takto hubovat.A okrem toho je to tvoje telo,tvoje rozhodnutie,ved nejdu rezat jeho!Normalne mi to zvysilo tep,ked to citam.Mozno by si mu mala pripomenut ten nedavny rozchod...ze co nie je moze byt.Neriad sa chlapom!

martinka54

ja som zase pozerala v telke, ze je nejaka nova mamografia alebo co, ze ten implantat pomocou pocitacoveho programu odstrania a ten pristroj maju v bratislave a este niekde na slovensku maju dva