Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mihai

help

neviem preco by si zena nemala s implantatmi ucitit hrcku ktora sa ucitit da. este ked to ma vlozene pod svalom napriklad. ved vsetko tkanivo mas nad implosom, co s tym on ma akoze ?

Help

zana7- uplne s tebou suhlasim,ale:)
pri implantatoch si sama neucitis hrcku ako bez nich.....cize zeny co ich maju by mali na to mysliet dvojnasobne zodpovednejsie.

zana7

no neviem, ale ja som volala na dve sukromne pracoviska, s tym ze idem na
plasticku operaciu a musela som mat bud
vymenny listok alebo sprievodny list, ten vystavi gynekolog, tak neviem ako by to bolo keby poviem, ze len ak idem, ale ja s tebou suhlasim, ze to moze byt neskoro, ale
to sa tyka kazdej zeny, nielen s implantatmi.

zana7

help,
ja by som chodila kludne aj 2x za rok, myslis ako ci je to drahe? lebo drahe to nie je, len ci ta zoberu, ak nemas na to dovod, asi v tom je problem, ked je to, tak
dane, ze 1 x za dva roky.

Help

zana7- nie je problem.....ale na sono sa nezisti zaciatok nadoru.
A pri dalsej kontrole po 2 rokoch........
Zena by si mala radsej aj platit kontrolu castejsie.....ved ak ma na implantat.....je tazke zaplatit kontrolu?