Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bodynka

bellinka s tym nadorom, kde jej ho vyoperoval aky odbornik? V mojej rodine ma tiez niekto nador na hlave preto sa pytam....

ihla

tiez som nad wendy rozmyslala vecer. aj nad ska38. baby no kde ste?

teraz ma napadla jedna vec - za implose mam zaplatit 8.3. cca a na predoperacne idem 16.3. Ak mi vyjdu zle predoperacne, tak mi vratia prachy?

BarbieOne1

bratislava

no ono je to niekedy tazke zastihnut dr. simonovou, lebo ma vela prace a dost op. ja jej vzdy napisem sms ked ma nieco zaujima a vecer mi vzdy zavola. ale pred op.prs som tiez vedela vsetko az na poslednu chvilu, lebo oni dost menia casy a pod. lebo ludia sa odhlasuju koly chorobe atd..

inak rano musis byt v nem do 7.00, najlepsie 6.45. zo sebou si nezabudni zobrat zupan, pyzamo a dolezita vec!!!! toaletny papier!!! doplnaju ho raz za tyzden, takze nevystaci.. mob. aj peniaze si mozes zobrat, uzamknes si to v skrinke priamo na izbe.
za imp. zaplatis vopred. takze by si mala napisat dr. simonovej, ze kedy mas prist zapl. impl+op. a doniest papiere od vysetreni(staci aj takych 8dni pred op).. ja som to doniesla myslim 3 dni pred op aj zaplatila...

inak musis mat vys. krvy, sono, rengen pluc a naviac si nespominam.. ja som si to dala robit v inej nem. koly znamostiam, inak mi dr. povedala, ze keby som mala s niecim problem, tak jej mam dat aspon 2dni pred op. vediet a pomoze mi to vybavit.. tak neviem ako ste sa ohladom tohto dohodli..

ak ta este nieco zaujima, tak sa pytaj:))

ihla

tanda

super :) som rada, ze to nebola infekcia. Tak dufam, ze to uz bude v poriadku a nic take sa uz nezopakuje. Ta bolest pominie, ani sa nenazdas :)
s tym priatelom mas prvdu

bellinka

Help ,
vsetko vyzera velmi jednoducho ale v nasom zdravotnictve je to tak ze pokial neumieras lekari kaslu na teba, ja som potrebovala sono prnikov na op a doktor si musel vymysliet na vymenny listok nejake podozrenie na diagnozu lebo mi to nechceli spravit len tak preventivne takze asi tak aj to keby mi to priatel nevybavil tak aj s tym vymennym listkom musim cakat niekolko mesiacov !!!! takto mi to spravili na DRUHY den !!! a trvalo to cca 5min...a dalsi pripad mam s tym ze som chcela pred tyzdnom preventivne vys na helicobaktera a sestricka mojej obv.lekarky sa mi v cakarni medzi ostatnymi pacientami vysmiala ze nie som normalna ked chcem ist preventivne na strkanie hadicky do zaludka a este si chcem za to zaplatit takze asi takto to chodi ..A davam aj 3.pirpad do placu mojej sestre zistili nador v hlave , rok jej ho odmietali lekari operovat tu v ba , ze to nic nie je a nakoniec nasla odbornika ktory jej to krasne vyoperoval vcera a citi sa dobre a je v poriadku , tu v ba by asi cakala este niekolko rokov kym by sa odhodlali na riesenie az kym by mozno neskonala ...
PREPACTE nie vsetko sem patrilo ale musela som to napisat , AK CHCETE NEJAKE VASETRENIE CHODTE SI ZA TYM A NEUSTUPTE!!! :o))

tanda

uz som tu.. tak vraj to bol len hematom, žiadna infekcia.. snad to uz bude v poriadku.. no ta jazva teraz strasne boli, nepamätám sa, ze by som mala takú bolesť po op, citim take pichanie a rezanie.. baby co sa bojíte narkózy, nic strasne to nie je, ja som ju uz absolvovala druhy krát za dva týždne..
Ihla
tiez si myslím, ze priateľ by ta mal podporovať, ak ta naozaj ľúbi.. no mozno ta týmto chce len odradiť, uvidis po op.. no ak sa naozaj zachová tak ako vraví, tak potom by som asi uvažovala nad tym, ci ma zmysel byt s nim..