bratislava
no ono je to niekedy tazke zastihnut dr. simonovou, lebo ma vela prace a dost op. ja jej vzdy napisem sms ked ma nieco zaujima a vecer mi vzdy zavola. ale pred op.prs som tiez vedela vsetko az na poslednu chvilu, lebo oni dost menia casy a pod. lebo ludia sa odhlasuju koly chorobe atd..
inak rano musis byt v nem do 7.00, najlepsie 6.45. zo sebou si nezabudni zobrat zupan, pyzamo a dolezita vec!!!! toaletny papier!!! doplnaju ho raz za tyzden, takze nevystaci.. mob. aj peniaze si mozes zobrat, uzamknes si to v skrinke priamo na izbe.
za imp. zaplatis vopred. takze by si mala napisat dr. simonovej, ze kedy mas prist zapl. impl+op. a doniest papiere od vysetreni(staci aj takych 8dni pred op).. ja som to doniesla myslim 3 dni pred op aj zaplatila...
inak musis mat vys. krvy, sono, rengen pluc a naviac si nespominam.. ja som si to dala robit v inej nem. koly znamostiam, inak mi dr. povedala, ze keby som mala s niecim problem, tak jej mam dat aspon 2dni pred op. vediet a pomoze mi to vybavit.. tak neviem ako ste sa ohladom tohto dohodli..
ak ta este nieco zaujima, tak sa pytaj:))