Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bellinka

Baby
ja som tiez teraz zacala chodit do solarka a doktor mi povedal len ze si mam jazvy natierat opal.kremom s 50faktorom a ked popjdem na dovolenku (za mesiac ) tak tiez jupiiiiiiii

1mica1

mihai
ty si zlata,ze si si spomenula to s tym solarkom :-))) no,je to super,nemam ziadny problem a to som tam na treti krat isla s uplne nahatymi prskami(ziadne lepenie ani vat.tampony) :-) No a to,ze som pekne opalena ani nehovorim :-)teraz si davam pauzu a za take 2 tyzdne idem znova

bellinka

Bodynka,
neviem meno toho doktora ale je asi jediny co ho sestra nasla na slovensku , je v kosiciach a venuje sa len tomuto problemu , v bratislave nechceli sestru ani za svet operovat oni to proste nevedia ti doktori a boja sa ..viem ti zohnat meno ale asi az tak za par dni ked sestre zavolam , ked sa da trosku dokopy po vcerajsej op

BarbieOne1

este som zabudla.. pred prsiami som dosla do nem rano o 6.45, sestricka vyplnila taky dotaznik, rychlo som sa ubytovala a uz ma aj nahanali na zakreslovanie a op.asi okolo 7.30:). mala som strasne stastie, ze som nemusela cakat kym pride ta hodina... najhorsie je cakanie:)

BarbieOne1

84nika, bratislava

bola som na detskom odd., oni pacientov rozdeluju podla toho, kde je volne miesto.. az na ten papier sa nestazujem:))
podla mna je to na tom detskom odd. az moc pekne na izbach oproti inym statnym nem.:).. mnoho z nich nema na izbe wc so sprchou, skriky na uzamykanie veci a pod.. napr. s fakultnou nem na americkom nam. sa to neda ani porovnavat..

karin XXX

ano prisla som den op., lebo byvam kusok od ruzinovskej nem.
rano som isla rovno na hosp.odd. aj pred prsiami aj pred nosom..
domov som isla na druhy den(chvalabohu:))).. nieze by mi tam bolo zle, ale doma je doma:) a hlavne pri takych bolestiach..
aj po nose som isla druhy den, lekarka chcela aby som tam este ostala, ale ja nenavidim nemocnice a som strasny neposed:))islo ma tam porazit, ked som nemala co robit:)

bratislava

zabudla som ti povedat, ze tvoj prichod zavisi od dohody s lekarkou, ked byvas dalej, tak je urcite lepsie aby si prisla den vopred ako sa rano stresovat.. no len neviem ci ti aj den navyse nezarataju naviac za hosp. to sa musis spytat doktorky a dohodnut sa s nou kedy mas prist..

Karin xxx

BarbieOne1
ty si prišla na operáciu prs v deň operácie? No myslím, či si nemala prisť na hospitalizaciu deň pred operáciou? A ak si teda prišla v deň operácie o tej 7:00, tak si išla najprv do tej amb. na prizemi sa zahlasiť? A potom na centralny prijem a potom na oddelenie? To len pre info, lebo neviem presne ako to tam v ružinove chodí.

84nika

BarbieOne1
to je sila, to kde ta operovali ze aj papier so sebou musela brat? Som myslela že si bola na tom istom mieste kde ja, ale asi si bola na druhej chodbe, lebo mna pústali domov az na 4.den a nevsimla som si zeby nám dosiel papier, a to sme boli 2 na izbe, hehehe

tanda

bodynka

nie nic som nepaltila a myslim, ze aj jazvy potom upravia bezplatne... no strasne to boliiii, ani tabletky nepomahaju.. sestricka sa ma vypytovala, ze co a ako, lebo aj ona si chce dat :D

bratislava

barbie dakujem ti za cenne info, to fakt pomoze. hlavne ten papier :-D
nee, fakt dik, teda to je ale drzost, ze tam nechaju zachod bez papiera, no nad niektorymi vecami na slovensku sa mi rozum zastavuje, vid co pisala bellinka, no bez komentara...