Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

zana7

takze prides rano na ambulanciu plastickej chirurgie.sestricka ta posle vyplatit zakrok,vratis sa naspat a potom sa prezujes do papuciek a pojdes sa zahlasit na oddelenie.sestricky si spisu nejake zaznymy a potom ta ulozia na izbu.tam sa prezlecies do kosielky co ti oni daju aj spolu s pancuskami proti tromboze.potom si lahnes a cakas,kym nepride anesteziolog.trosku si s tebou pokeca,uzijes nejaku tabletku,zrejme na ukludnenie,uz presne neviem a zese cakas.potom pride doktor,ten si ta pokresli a potom uz len cakas,kedy si pridu po teba na salu.no a tam to ide uz velmi rychlo.

barbora10

ihla

a preco nezaplatis za implantaty az ked budu hotove predoperacne.ved implantaty ti staci objednavat tyzden pred opkou.

barbora10

livuska

ja som nic neprelepovala a ani neprelepujem.som uz 1,5 mesiaca po operacii takze to nie je vobec treba a jazvy sa mi krasne hoja,pomali ich nie je vidno.a ty preco chces prelepovat,doktor ti to kazal?

BarbieOne1

Baby co su to kapsule? Lekarka mi povedala, ze si mam masirovat prska po op, aj som masirovala, len akosi som nevenovala pozornost tomu, ze co je to vlastne ta kapuslacia(ci ako sa to vola), ktora moze vzniknut..
Tak strucne, neviete niektora co to je?

mihai

mica

jasnee ze som si spomenula :p vidis, ze si tie jazvy vedia pekne privyknut na solarkovanie :p ked im uz ine neostava :)

bellinka

na slnku je to super napad ta 50tka faktor, ale v solarku nema ucinok, ne ? tak som vedela a aj som si to overovala v dvoch solarkach, slnko opaluje inymi lucmi ci co, proste inym principom nez solarko. preto su v solarku normalne kremy na tri veci a naopak. vie o tom lekar ? alebo je to inak ?