Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zana7

barborka, aj ja mam foto v galerke, ja som si tu uz aj s tebou pisala, ale som tu dlhsie nebola :-)))) mas ich super, len som chcela vediet, ci este odvtedy co mas foto sa menia :-)))

barbora10

zana

po dvoch tyzdnoch sa uz fungovat da,ale rataj tie dva tyzden ten kludovy rezim treba.a ako sa menili?prve dni boli dost opuchnute a vysoko pri krku,ale teraz maju krasny tvar a su ovela nizsie.a aj dost zmakli oproti tomu ake tvrde boli.ved mame aj galeriu fotiek.staci sa prihlasit a mozes nakuknut.tam mam aj ja svoje foto a aj dalsie baby co boli u červena.

barbora10

ihla

ja som objednavala implantaty tyzden pred,lebo aj tak ich posielaju styri dni pred operaciou.najprv si sprav predoperacne,tie mas do 3-4 dni hotove a mozno aj skor.a potom si vklude objednaj implantaty.

ihla

barborka

Kazali mi zavolat mesiac pred opkou (co bude 8.3.), ci termin plati a ze vtedy aj mam objednat implose. a predoperacne mam 16.3.

Takze ty vravis, ze staci kludne tyzden pred opkou?

zana7

dakujem este raz za podrobny popis, presne to som mala na mysli, ze aby som ho mala po ruke a mohla volat, dufam, ze budem schopna :-))

barbora10

zana

mobil si odloz do suflika v stoliku,lebo urcite budes chciet po operacii volat rodine,tak aby si ho mala potom na blizku.a ja som mala osobne veci v taske v skrini.