Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mihai

a baby,

ako vidite ten napad s nasim stretkom ? napr ked bude teplejsie, by sme mohli povinne dat vystrihy a skocit niekam na kafe, hm ? :) ktora ste odkial ? ja Nitra-Bratislava. ja osobne by som vas rada stretla, neviem ako vy...

mihai

ihla

tak to si pis :) myslim ze tu nie je jedina baba co to lutuje ze sla, mylim sa ? este nemozes vediet o com hovorim, ale vazne zbadas sama potom ze to bolo dobre rozhodnutie. lebo jasne, ja beriem nazor ze da sa aj s malinkymi prskami, aj lasku si najdes, aj mozes byt nadherna, vsetko to chapem. ALE. ked tie prsia mas, je to ine, je prijemne citit sa zensky, uz nie akoby menejcenne, mozno sa este aj tesit ze mas krajsi dekolt nez vacsina zien co poznas. velmi to pomoze. su zeny co im to nevadi ze maju malinke prska, a uprimne-obdivujem ich, pretoze su akesi vyrovnanejsie a sebavedomejsie naz napr. ja. ale baba, co sa uz s myslienkou na prsia pohrava, by si ich mala dat. zlepsuje to kvalitu zivota. skor by som vyzdvihla ten vnutorny pocit, odburanie komplexu, ani nie tak to, ze si mozes obliekat ine veci. proste ti jedna starost odbudne. neviem to dobre vyjadrit ako to myslim :/ mozno ti to baby lepsie povedia nez ja. uz len dodam a nevravim to tu prvykrat-lutujem ze som na to nesla snad v 18tke, hned jak sa dalo !!!

ihla

ja vas chcem poprosit baby, davjate mi rozumy, aby som sa nedala odhovorit. myslim, ze sa nedam, ale tak takato podpora z vasej strany mi bode a vzdy ked si precitam dalsi a dalsi prispevok, tak sa viac zatnem :)

mihai

dobre ranko babulky :)

fazulka

inac napr. Interklinik daval v lete aj zlavy na silikony, asi ze vacsie nepohodlie, teplo... mozno sa skus na to popytat? ja som to len tak-tak stihla este :) ale teplo-neteplo, oplati sa ist do toho, ne ? tak ok, das tricko a pod tym bude tňnieco ako sportova podprda, ale budes mat prsia. ja by som radsej brala tu moznost nez chodit plocha v lete. ale nie kazdy je taky harakiri kamikadze, ono je totiz fakt lepsie ist ked tepla pominu :) inac, uplne super nick mas :p

barbora10

fazulka

urcite je lepsie ist na operaciu skor v zimnych mesiacoch,ale kamaratka bola v juli a nadavala akurat na teplo a ze musi nosit pooperacnu podprsenku v takom teple,ale inak vsetko sa hojilo ako malo.ci teplo,ci zima,ked prska chces tak do toho chod aj v najvacsom teple.akurat tie jazvicky ti este cez to leto bude trosku vidiet.ale to je asi najmenej.

ihla

fazulka ides k cervenovi?

Ja by som si dala aj na leto, lebo dalsie leto bez prs sa pre mna rovna katastrofe. Ale nie je to nic prijemne dat si urobit cicy na leto. Avsak ty musis zvazit, ci chces byt toto leto este bez prs, alebo uz s :-)
Myslim, ze ten maj keby si chytila, to by bolo este fajn.

fazulka17

Ahojte babenky, uz vas tu citam riadne dlho a az vdaka vam skalnym som sa konecne rozhodla, ze idem na "TO". Mam uz vybrateho dr., ale este len 12.3. idem na konzultaciu, no vraj vo februari daval terminy op na maj, takze mne by sa mohol ujst maj - jun. Chcem sa vas spytat, neni to uz neskoro? Kedze by sa jednalo pravdepodobne o rez pazuchou. Nemam radsej pockat na jesen?
Dakujem :-))

barbora10

zana7

uz asi ani moc nie,teda velkostou su rovnake a aj tvar sa uz asi nezmeni,teda dufam,lebo takto sa mi to velmi paci.ale zajtra chcem poslat nove foto,tak si pozri ci sa zase zmenili.

84nika

Karin
to závisí asi od toho, ku komu presne ides, kedze ako aj BarbieOne1 písala, kazdého asi priradia tam, kde má svojho operatéra, ja som tam lezala napr, na odd. chir. ruky a oproti nasej chodby bola zasa len cisto plastická chirurgia a Barbie na detskom bola zase..