ihla
tak to si pis :) myslim ze tu nie je jedina baba co to lutuje ze sla, mylim sa ? este nemozes vediet o com hovorim, ale vazne zbadas sama potom ze to bolo dobre rozhodnutie. lebo jasne, ja beriem nazor ze da sa aj s malinkymi prskami, aj lasku si najdes, aj mozes byt nadherna, vsetko to chapem. ALE. ked tie prsia mas, je to ine, je prijemne citit sa zensky, uz nie akoby menejcenne, mozno sa este aj tesit ze mas krajsi dekolt nez vacsina zien co poznas. velmi to pomoze. su zeny co im to nevadi ze maju malinke prska, a uprimne-obdivujem ich, pretoze su akesi vyrovnanejsie a sebavedomejsie naz napr. ja. ale baba, co sa uz s myslienkou na prsia pohrava, by si ich mala dat. zlepsuje to kvalitu zivota. skor by som vyzdvihla ten vnutorny pocit, odburanie komplexu, ani nie tak to, ze si mozes obliekat ine veci. proste ti jedna starost odbudne. neviem to dobre vyjadrit ako to myslim :/ mozno ti to baby lepsie povedia nez ja. uz len dodam a nevravim to tu prvykrat-lutujem ze som na to nesla snad v 18tke, hned jak sa dalo !!!