Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

1mica1

o stretku sme sa bavili este skor ako prisiel napad s FB.je to uz davno,co sme to spominali.pridala by si sa? ty si z kade?

1mica1

caute baby
mihai-ty si z NR ci tu iba pracujes?

ihla
nedaj sa odhovorit!Ja som od malicka chcela mat velke prsia,normalne som o tom snivala a ked som mala peniaze,nevahala som ani chvilu!Pochopila by som tvojho priatela iba v pripade,ze by sa tak choval kvoli tomu,ze sa o teba boji,inak v ziadnom pripade.
No som tu len na skok...

A to kedy ste sa stihli dohodnut na stretku?Zrejme na FB :-)

mihai

ja pred novamedom, ved doktor Cerven by citil moje negativne vyzarovanie voci gulatym implosom :)))

idem na gmail ihla

ihla

:) tak tak, vymyslajte. suhlasim s tym stredom. keby sme si spravili piknik pred novamedom? :D :D :D
mihai, mozes na slovicko?...sukromne. prosim

barbora10

ihla

dnes urcite poslem foto,len pockam nech ma radsej priatel odfoti.

mihai

to stretko musi byt.ved je to perfektny napad a rada vas spoznam aj osobne.a urcite je letny mesiac na to ako stvoreny.

ja som z prievidze.najlepsi by bol taky nejak stred,aby to mal kazdy blizko.treba to vymysliet.

mihai

tak som cekla bellinku aj ked mi tu galerka zvykne mrznut :) aj na mna je to privelke a prigulate a podla mna su na tu kozu a svaly velmi tazke. ale vieme ze bellinka je stastna a to je super, lebo ved to je to o co ide a koli comu to kazda robi :) tu jej spokojnost jej zavidim, kiez by som sa ja tak stastne citila s tymito mojimi.

ihla

ozaj. este som tu nevidela ziadny naroz na bellinkine prska - na jej nove foto. Co poviete?
Na moj vkus az prilis velke, ale ako ona hovorila, jej sa velke prsia pacia a tak je spokojna. No ako vravim, na mna az moc velke.
Barborka, tesim sa na tvoje nove foto, co by si dnes mala poslat livke.