Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mihai

ako moze niekto chciet takdeto mechy ?????

www.youtube.com

eset ta koža vytahana jak stare trenky :( a ked lezi jak jej tie tazke implose idu do boku, no maaam ja dost.

BarbieOne1

mihai

no ja viem, mne bz tiez skor zatial vyhovovalo stretko niekde v BA:).. Myslim, ze by sa nas aj dost nazbieralo..

mihai

barbie

kludne som za bratislavske stretko :) len mna dostat na stanovacku je nemozne :) a chata, to je casovo zas narocne a so mnou je v tomto tazko, asi to ved poznate-malo casu, zanedbava clovek aj najblizsie kamosky. ale za kavu alebo jednodnove stretko potom v inom meste som.

BarbieOne1

mihai

aj ja suhlasim so stretkom, ale az najskor o take 2 tyzdne, lebo mam este opuchnutu tvar po nose:(..
navrhovala by som datum na takeho 3,4.4.2010:) alebo tyzden, dva potom aby prisla v poriadku po op. napr. aj bratislava a baby co su tesne po op.
mohli by sme sa stretnut napr. najprv mi z BA niekde na kafe ( no lepsie vinku alebo mies. drinku:)) a potom take vacsie celoslovenske stretko by mohlo byt niekde napr. na stanovacke, alebo by sa dala aj nejaka chata pri vode vybavit ak by ste chceli:))..

mihai

barbora ma pravdu. kamaratka asi pekne zavidi. ved praveze uz mas deti, tak je cas si dopriat a starat sa o seba. ako, ani slov nemam na take reci obmedzene. keby mas pred porodom, povie ze neee nedaj si to sak deti pridu. zavist bleda spat ti neda sa vravi.

ihla

baby, ja sa rozhodujem teraz medzi eurosilikonmi a tymi nagormi impela, co ma livka. Teda ma ich livka? Lebo mne sa tie jej cecky tak strasne pacia.

Neviete kolik stoja? Viem, mozem si pokukat, ale pravda je taka, ze sa mi vobec nechce mam roboty na 3 prdele. Takze baby, co ste na materskej... heh,... budete take ochotne? :D

jamimili

Ihla ja som pisala ohladom bellinky na moj vku s velke ale jej sa pacia tak je to ok .-))) a stretko jasne...mame kaviaren v meste ale v bratislave:-((

barbora10

bratislava

kamaratka je blba,ked ti nieco take povedala.je z toho jasne,ze ani len netusi o com to vsetko je,inak by ani nevyslovila,ze na co ked si vydata a ze v tvojom veku sa to uz ani nedava.krava...prepac,je to tvoja kamaratka,ale take kraviny co ti povedala,teda vlastne dovody preco si to nemas dat.

bratislava

ihla ja ti este neviem povedat, ako to je po, ale nase situacie su priblizne rovnake a ja bojujem. kamoska mi dokonca povedala ze naco uz teraz, ked som vydata a mam deti, no ze kvazi v mojom veku sa to uz ani neoplati. ti poviem, ze to ma dost schladilo. ale reakcia opacna, teraz idem ako baran hlavou proti muru! a just! lebo doteraz som pocuvala druhych a svoje pocity potlacala. ked mi muz hovoril, ze je spokojny a ma ma rad taku,aka som, no a potom si isiel oci vyocit... no nechcem to tu rozoberat,ale uz nenavidim tu vetu, ze je spokojny s tym, ake su a ine nechce. nechcem to uz pocut. nikto sa nemusi uspokojovat s malom a mna utesovat. aj mna tu baby strasne podporili. chodim sem uz hrozne dlho, potrebovala som zo vsetkych asi najdlhsi cas nakopnutia, lebo vystriedalo sa ich tu uz zatial dost. takze nerozmyslaj, ideme do toho a este nasim muzom ukazeme! doteraz boli ohlasy vsetkych muzov pozitivne... tak snad...

mihai

mica

nerobim v NR ale som kvazi z okolia a som casto v Ba. pre mna je to no problem ze Ba, ale viem sa aj prisposobit a spravit si vylet do nejakeho ineho mesta ked sa vy dohodnete. ajked mne sa Ba paci na stretko.