Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

baby tak ako som uz pisala som z trnavy a pojdem za vami az na kraj sveta, ale prosim az po opke. este sme 4 o ktorych viem, tak nech sa dame rychlo dokopy a ideme na to

BarbieOne1

Baby keby ste sa nahodou niekedy dohodli na stretku na FB, tak pleas napiste aj sem, lebo tam nechodim casto.. Dakujeeeeem:))

BarbieOne1

bratislava

dakujem za opytanie sa.. mam ho este napuchnuty, takze vysledok este nevidim:((.. teraz sa mi zda podobny ako predtym:), ale to sa asi este zmeni, ked odidu na 100% tie opuchy..

akurat mi volala dr., tiez som jej vcera pisala.. tak asi aj tebe za chvilku zavola.. ze vraj maju teraz blazinec koly prazdninam, tak sa neboj:)

bellinka

Baby ,
ja viem moje prsia sa vam zdaju byt velke ale velkost mam C takze ziadne bomby nemam aby ste si nemysleli , mam presne take ake som mala ked som bola tehotna a ked som ich mala naliate mlieckom...normalne som tu citala ze baby s 350ml-ovymi implantatmi nosia C-ckovu podprsenku

1mica1

caute
barbora-viem,ze sa tu preberalo to stretko,len som myslela,ze na FB ste to viac rozoberali :-) Ja som NR,preto som sa pytala mihai odkial je.Kludne by som isla,len neviem ci sa nam vsetkym podari zosuladit casovo a viacere mame deti,aj ich treba poriesit...

bratislava
prsia nie su o veku,kludne si ich mozem dat aj v 50tke,je to kazdeho vec.To co ti ta "kamoska" narozpravala?Mne lekar povedal,ze o takych 15 rokov sa to ma vymenit a ja mu vravim,ze to budem mat uz 45,reku na co mi to bude.A on mi na to,ze potom budete inak rozmyslat....lebo ma pacientky v kazdom veku a vidi,ze aj "starsie" zeny si daju implantaty a stale chcu byt sexi...takze to nie je o veku,ze mam 35 tak na co mi to je...ja by som nikoho nepocuvala.Najlepsie je nechat si to pre seba a hotovo,aspon ta nema kto odhovarat...

bratislava

barbie
ako sa mas s tvojim novym nostekom? pekny ti ho urobila? neboli?
ja som jej vcera rano poslala sms, ze ci na mna nezabudla a ze kde sa mam kedy hlasit, no doteraz sa neozvala...
bambi
dakujem ti za tvoj pribeh, tiez povzbudi. ja idem k dr. simonovej do ruzinova. ty si bola u koho?
baby ja by som bola tiez za stretko v ba

barbora10

ihla

livka ma prska veru krasne,ale to urcite nie je tym,aku ma znacku.takze sa mozes rozhodnut ci pre ES,alebo pre nagor,ale aky bude tvar prs to na znacke nezalezi.

bambi1

bratislava
bola som podobný prípad, mám 2 deti, všetci ma odhovárali, zakazovali, manžel bol max proti. Plávala som proti prúdu, kamoškám som to radšej ani nehovorila, vyhla som sa zbytočným komentárom. Ale nič ma nedokázalo odradiť, a teraz som štastná-preštastná, každučký deň sa z nich teším, muž je z nich ešte stále úplne paf(mám ich takmer rok).
Tesne po opke som bola smutná, že ma lekár nahovoril na anatomy, bez podprsky vyzerajú trocha ovisnuté:-(, ale na kupalisku, kamoši obdivovali, že aké mám krásne kozy aj po deťoch...:-)))..nikoho ani nenapadlo, že som si ich kúpila, môj muž sa len usmieval, vtedy ma to prešlo. V lete som kojila, boli veľké, cez zimu som nosila vypchaté podprs. a na jar som si dala nové.Takže nikoho to ani nenapadlo, vyzerajú veľmi prirodzene. Aj muž uznal, že je to super, keď ich mám, len sa vtedy o mňa príliš bál.
takže držím všetky palce, aby sa Ti to podarilo, a nikto ťa neodhovoril, budeš určite štastná...
Ku komu v ba ideš?