Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tanda

cesnak

silikonove prsia to nie je len a la pamela anderson.. ver mi, ze aj v tvojom okoli su baby co maju silikony a ani by ta nenapadlo, ze ich maju.. ked to baba neprezenie s velkostou, tak ani nepoznat, ze ich ma.. a ked ma niekto napr umely bedrovy klb? aj to odcudzujes?! ak si baba, nemas nahodou nausnice? tie ti v uchu tiez same nenarastli.. tak to bud skus pochopit, alebo do toho potom nemiesaj..

mihai

cesnacik,
co ta to stve ci my mame umele prsia alebo ne :) sa chod bavit s takymi zenami, co ti sedia a nam daj klud. jak keby ta niekto nutil sa na silikony divat, sak si rob svojeee trubka :)

martinka54

bratislava
ved si vyhladaj ten profil a pridaj sa to zvladnes. ja som tiez taky velky talent a som mladsia ako ty, takze vekom urcite nie :-)

cesnak chod traposit do inej temy ak nevies citat toto je tema pre tych, ktory podporuju prsia, ale ty si to urcite nepochopil

barbora10

tak som poslala livke fotky,ale fotila som sa sama,lebo priatel pride dnes neskoro a ja som ich chcela uz poslat.

bratislava

no martinka dakujem, ale asi som blbec, ja neviem ani kde mam dat moju fotku :-(
to je uz asi tym mojim vekom :-D