Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

ihla

to som pisala ale o ES.tieto nagor impleo som nevidela.to je nejaka novinka,ale baby pisali,ze aj napriek tomu,ze su viac kohezivne,tak su makke.

ihla

barborka

a nepisal niekto, ze nagor impelo gulate sa tvaria ako anatomy? :( ci si to pletiem?

mihai

ani ma nestvi s tymi fotkami. ZAVIST :( asi ju pojdem navstivit aj ja :) kraaaaane foto. aj rebra, z teba by mal janosik radost :)

barbora10

mihai

ano pozerala som si tu fotku a vyzeraju ako gulate.a inak tie fotky od lolli fukari nemaju ani jednu chybu.booooooomba!!!!!!!!!!!

mihai

bodynka

na FB som pridala prave koli tvojej otazke foto v ruzovom tricku. 320ml anatomy, vysoky profil. dost gulate, ze ?

bodynka

ok tanda, ved kludne pockaj s tymi foto, ved vies- mne to este neponahla. Cas mam este aj mesiac do konzultacie...

tanda

bodynka

ja mam vysoky profil anatomy 320ml.. poslem nove foto, no som vyhadzana od tych blbych naplasti, tak som chcela pockat kym to zmizne a tiez este nie su uplne odpuchnute.. ja som uvazovala cely tyzden pred op a nakoniec som to zmenila pol hod pred operaciou.. :D

martinka54

cesnak
no vidis, ze si to pochopila. toho zdravia mi je luto, som rada, ze si pochopila o com to tu je. bohuzial zdravie sa vacsinou kupit neda. vela stastia

bodynka

Ahojte baby, potrebujem potom este popozerat tie co maju vysoky profil anatomy a vysoky profil gulate a implos tak nad 300 ml. Hlaste sa ktore to stee , musim si to porovnat. DU asi 2 den uvazujem ze pojdem do gulatych.
KED JA NEVIEEEEEEM :((
Inak uz som si zvetsila objem nech to potom neni taky sok:D pre okolie.

cesnak

cesnačik vas pozdravuje a praje úspech,,nechcela som vás tak vytočit,,kludne diskutujte....ved to je vaš problém...pekný večer,,