Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ihla

ze kolko by to stalo s nagormy, ale uz som zistila, je to v tych papieroch, co mi tam davali (o 120 € viac) a jeho nazor na to, ze ci by sme to mohli s nimi spravit a tak... uvidim,co odpise.

mihai, aj ja som taka,ze na vrchu nic, ale na spodok sa mi lepi, aj ked som na spodku chuda. ale az tak mi asi rebra netrcia. alebo hej? viem, ze mi trcia, ale neviem kolko :D to je jedno.

barbora10

ihla

to neva,ze si mu uz pisala,ved aj tieto su mozno take.aspon das vediet co ti odpisal.a co si sa ho vlastne pytala?

mihai

www.lolla-f.com

je tam vsetko aj cennik. vazim nejak 62, teraz mozno aj menej o kilecko-dve. hej ja mam taky nestastny vrch, ze od pasa hore nepriberam akoby. akurat dole vzdy.

ked som ja sla na opku, ani som nevymyslala ake typy silikonov su... mi lekar povedal ze s takymito robi a vobec ma nenapadlo riesit.a je to dobre, hlavu by som si lamala ze ktore, ake :) ani neviem ktore su ako makke. podla mna moje polytechy su makke, aj ked su anatomy a ziadna zlaza na nich. mozno sa mylim, kkz, mozno mam uplne tvrdeee oproti svetu :)

ihla

kolko si u nej platila a kolko foto ti spravila? viem, nepatri to sem a co. heh

vyzeraju ako gulate. to ti este aj na hrudniku trcia kosti? a kolko vazis? - vazne sa pytam, odpovedz :)

mihai

jaj no, nedam link, dostanu sa tam len registrovani a praci mi nefunguje funkcia ze "zobrazit obrazok" a tak vam poslat link ... skoda. proste vulgarny desssss ta baba

mihai

barbora, ihla

dik :) Lolla je velky profesional a robi uzasnu pracu, okrem toho je vazne zlatunka, odporucam :) rebra ma nehorazne stvu !!!! aspon kosti na hrudniku mi vyretusovala, ze netrcia, heh :) a ze su hentie moje dve kamosky gulate, akozeee jakeby si dam gulate implose, bola by som ozaj na hanbu. mrchy.ale dnes som videla taaak nechutne spravnene kozy, asi pod zlazu. no des. dam link.