Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mihai

potom tam v novsich orispevkoch pise ze sa jej otvorila jazva tak jej s tym narabaju.... smutne. ma napadla nasa Tanda. tejto tam dali nejaky strieborny leukoplast na to, okrem ineho. to som u nas nevidela... aj ked o ucinkoch striebra, kolidneho striebra hej..

mihai

ivywiesi.blogspot.com

ak sa chcete nenudit, ceknite. vravela som si ze predtym mala pod zlazou, teraz uz zrejme dala pod sval. citam ten jej blog, kks, jak niekto moze pisat o tom co jedol, kedy jedol, co pil, kolko varenych mrkviciek pil, fotit sa kazdy den aby ludia videli jak vypada, oznamovat ze si aj vatove palicky do usi kupila, akoze jej svet je co ????? fakt len zradlo a satecky ? vulgarne preplacane lacne prizemne a tie jej kozy su take iste, brrrrrrr. a ze "tentokrat chcem silikon pod sval alebo ciastocne pod sval." odbornicka naslovovzata.

mihai

barbora

wow, to cierne tielko s cipkou je nenormalne sexy..

bodynka

na FB som si ho pridala do fotiek na nastenke. a neviem kolkatky mam. asi velke dvojky male trojky, vazne neviem, nevyznam sa v tom. nikdy som prsia nemala, tak som sa o to nestarala.