Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Karin xxx

BarbieOne1
dakujem za odpoveď takže ešte raz sa môžem presnejšie opýtať? :-)som jak debil ale chcem to vedieť, prepač.
Išla si najskôr do tej ambulancie vpravo čo maju na prizemí? Tam ti sestrička vypísala nejake papiere a s tymi si potom šla na druhe poschodie sa ubytovať...? Potom si ťa zavolala z izby dr a kreslila...? Diky moc

1mica1

Caute baby
No chcela som vam oznamit,ze som sa konecne rozhodla vam ukazat kozy,ale bojiiim sa vam teraz trosku :-)

tanda

caute vy silikonove vychudnute anorekticky :D

mihai

tes sa na leto a kasli na to, co kto povie.. ja sa leta uz neviem dockat, ved nam prsia vyzeraju uplne prirodzene, tak co, ked sa bude niekto pytat, tak nam predsa narastli z tabletiek, take nevies ;)

bodynka, ihla

ja som tiez chcela vlozit cez dvorec, no doktor mi povedal, ze mam male dvorce, takze by mi ich tade vlozit nevedel.. ihla ty ich tiez nemas velke, tak ti to tade tiez asi ani nepojde.. no a este mi vravel, ze by musel narezat zlazu, tam moze potom byt problem pri kojeni a tiez je dlhsi proces hojenia..

co sa tyka tej anorexie, aj mne vravia, ze som vychudnuta a to mam cez pas 64! a boky 96! a meriam len 168, akoze otvorim oci.. kde su tie casy ked som mala 59 a 90.. ti co rypu do toho ake sme chude, len zavidia, a povedzme si uprimne vacsinou rypu prave baby, tak nech nam len dalej zavidia nase anorekticke postavy..

bodynka

fifka ma 350 ml gulate a vyzeraju velmi cudne:(
No este neviem.. Nechcem vyzerat zle :( Neviem ako sa rozhodnem, esteze mam kopu casu.

barbora10

bodynka

vzdy zalezi od vahy implantatu.ked mas 300ml,znamena to,ze implos aj vazi tolko.ked mas anatimicky a gulaty tej istej velkosti,rovnako pojdu dole,akurat to inak vyzera pri anatomoch a inak pri gulatych.tym,ze su anatomicke prirodzeneho tvaru,tak oproti gulatym po nejakej dobe vyzeraju ovisnutejsie.ale nie kazdy to tak ma.moja kamaratka ide preto na vymenu z anatomov na gulate,lebo po 4 rokoch ich ma ovisnute dost.ale to iste by jej mozno spravili aj gulate.niekto by anatomicke nemenil ani za nic.kazdy je spokojny s niecim inym.

bodynka

TAK TAK, inak veronika24 ma velmi pekne anatomy ale nema tam foto pred.
A co myslite, velke anatomy mozu po case ovisnut viac ako okruhle? Mozu byt tazke?