Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zana7

no pekneeeee :-))))

no ja budem mat 300 gulate, a fakt to je tazko povedat, ze ake, lebo na kazdom to vyzera inak a kazdy ma inu postavu a povodny tvar, ale dominique ma 325, co je tak najblizsie, tak ona ich ma po tych piatich mesiacoch na foto super, takze ono je tazko povedat komu sa ako zmenia, tak je lepsie pozerat foto za dlhsie obdobie.
a teraz si na tom ako, kedy sa chystas, ci od peniazkov to zavisi? velmi ti drzim palce, aby sa ti to splnilo :-)))

bodynka

zana veris z cakam co spravia s tvojimi?
Som uplne natom tak ze NEVIEM. Uvazujem ze si necham poradit od marsala napokon...Ale este cakam na tvoje.

barbora10

bodynka.dakujem a ano uz sa vobec nezmenili,prave to som chcela ukazat aj zane,ze sa uz nemenia.a ta biela podprska je najlepsia aku zatial mam.a to je 80/B,takze zase iny strih ina velkost.

bodynka

barborka mas ich pekne, ale nevidim nejaku velku zmenu. Paci sa mi na tebe ta bezramienkova podprdka.Vyzera to sexi.

barbora10

dobra ranko.livka dakujem za fotky.inak baby najnovsie su od tej bielej podprdy 1,5 mesiaca,lebo je to trosku domiesane,jednu fotku tam mam dokonca dvakrat.