Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zana7

barborka, no mam take zmiesane pocity, uz ma tak priebezne chyta panika, ze ako to dopadne a hlavne sa bojim aby som neochorela, lebo vsetci naokolo su soplavi a kaslu aj mna tak pobolieva hrdlo a rano mam pocit, ze ma nadcha chyta, tak to uz asi aj psychika pracuje.

barbora10

zana

nie to nie je push upka,ja mam tak prska pri sebe,no a ked si dam podprsenku,tak idu k sebe este viac.
po tyzdni ides na vyberanie stichov,potom mas prvu kontrolu po 6 tyzdnoch a dalej ti povedat neviem,lebo to mi este len doktor povie.ty ides uz teraz v utorok co?.ako to vnimas?

mihai

barbora

biela podprda bez ramienok je enonuno, vazne krasne to vypada. tusim si taku zaobstaram :p aj tie véčkové vystrihy ti idu, mas taky plny dekolt ! to ja v takych vyzeram jak utopenec, kde nic tunic :) museli ludom slinky stekat ked si tak sla von :)

zana7

dakujem barborka, v tom fialovom tricku to vyzera super, to mas push upku, ci to ti tak "drzia tvar" , lebo ich mas pekne pri
sebe. a este sa ta chcem ako su kontroly?

barbora10

zana

deodorant pouzivat mozes,ako ti vyberu stichy,je to dobre,lebo obsahuje alkohol,takze ti dobre vysusa.a ja si ich natieram contraxtubex gelom.krasne sa hoja.uz su to iba take tenke ciarky,ktore sa pomali stracaju.

barbora10

a inak vcera som bola prvykrat od operacie vonku a mala som na sebe to tricko fialove,co mam v galerke s takym vystrihom a poviem vam mala som dobre ohlasy.je to super pocit.baby nevahajte a chodte do toho.stoji to aj za tie peniaze aj za tu bolest.

barbora10

zana

neda sa to porovnat,su ovela maksie.aj priatel mi povedal,ze pred tym boli doslova ako kamen a ze teraz sa daju pekne pomackat.ale myslim,ze este zmaknu o cosi.vsak sa na kontrole popytam.

bodynka

dakujem zana. Ano zalezi kolko bude na ucte koncom aprila a ci daju pozicku. Teda a hned koncom aprila by som uz chcela ist , max 1 majovy tyzden. Takze nejak zaciatkom aprila by sola na konzultaciu.
No ale dominique ma mensie cecky ako ty.