bodynka
ono sa vravi ze ked sa to zhoji dobre, tak vdaka tomu, ze rez je v oblasti kde sa meni pigmentacia-zacina dvorec, nie je jazvu vidno po vyzreti. len ide o to ci sa to tak zhoji, to nevies vopred si mysli. aj ked moze byt chirurgiva praca odvedena 100%. citala som dokonca ze hojivost jaziev z minulosti nenapoveda ci sa ti to zhoji ok. ako, jasne ze ked sa ti uz tie hojili zle a napr bujneli, nechod to toho. ale ak ano, neznamena to ze to dopadne tip top.
este sa tym koriguju aj asymetrie. aj ja mam jeden dvorec nizsie. ale mi to nevadi, ani som to nevedela anis i to nevsimam a myslim ze nikto kto mal tu cest moje dvorce vidiet :))))))))))
este tretia vec co viem-ked mas tak male kozy ako som mala ja a nemas podprsnu ryhu, tak by ti bolo jazvu pod prsami vidno, lebo nesadnu tak ako ine. a veru mi ani nesadli. ak by aj bola presne v "ryhe", bolo by ju vidnoa mozno by vysla pod alebo nad prsko. aj ked myslim ze Hedera konkretne by sa trafil. mne tu korekciu napokon nerobil aj ked som mu dala volnu ruku. a som rada, nie je to take aby som koli tomu musela mat jazvu.
toto boli moje tri dovody, o tychto viem.