Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bodynka

myslela som take rozdieli v bolesti ze ked ma niekto cez pazuchu nemoze dvihat ruky , mzno niektoru pri tom taha rana aj pod prskom..Alebo ze skor si fit , skor si vies umyt hlavu, neviem.. nejake rozdieli...
Ihla sak aj jaaa uz rozmyslam..

ihla

no baby. ja len vymyslam. normalne som zacala uvazovat nad rezom cez dvorce... hovorte, piste svoje nazory. mam mat cez pazuchu... hm. fakt neviem

mihai

bodynka

a ako ma prosim ta jedna zena vediet co boli viac ? ved ja nemam ako vediet ako to boli ked to davaju z ryhy pod prsom. sak ale asi nejak rovnaku si myslim. neboli ta rez ale to co ti robili. mne to aspon netlacil lem podprsenky stahovacky, to som si vazne blahozelala aspon.

mihai

bodynka

anatomy sa nedaju len cez pazuchu. jasne ze sa daju cez dvorce vkladat :)

ak mas tu ryhu, tak je to zrejme ok. to lekari uz vedia najlepsie posudit :) mne napokon vravel ze to mozme dat aj spod prska predsa ale ja ze ne.

mihai

bodynka

ono sa vravi ze ked sa to zhoji dobre, tak vdaka tomu, ze rez je v oblasti kde sa meni pigmentacia-zacina dvorec, nie je jazvu vidno po vyzreti. len ide o to ci sa to tak zhoji, to nevies vopred si mysli. aj ked moze byt chirurgiva praca odvedena 100%. citala som dokonca ze hojivost jaziev z minulosti nenapoveda ci sa ti to zhoji ok. ako, jasne ze ked sa ti uz tie hojili zle a napr bujneli, nechod to toho. ale ak ano, neznamena to ze to dopadne tip top.

este sa tym koriguju aj asymetrie. aj ja mam jeden dvorec nizsie. ale mi to nevadi, ani som to nevedela anis i to nevsimam a myslim ze nikto kto mal tu cest moje dvorce vidiet :))))))))))

este tretia vec co viem-ked mas tak male kozy ako som mala ja a nemas podprsnu ryhu, tak by ti bolo jazvu pod prsami vidno, lebo nesadnu tak ako ine. a veru mi ani nesadli. ak by aj bola presne v "ryhe", bolo by ju vidnoa mozno by vysla pod alebo nad prsko. aj ked myslim ze Hedera konkretne by sa trafil. mne tu korekciu napokon nerobil aj ked som mu dala volnu ruku. a som rada, nie je to take aby som koli tomu musela mat jazvu.

toto boli moje tri dovody, o tychto viem.

bodynka

mihai mne to hovor, nemam sice telo ani zdaleka take ako ty. A preto by som to horsie ani nechcela mat, ja sa obavam velmi strii a pribratia:((((
V com je teda lepsie vkladat implos cez dvorec?

mihai

bodynka

lekari sice tvrdia ze ne povacsinou ale niektori uznavaju ze sa moze stat. nemalo by sa. ja osobne si myslim ze sa to stat moze. ale je mi to tak fuk. ja kojit nechcem. som sebec, nejak to spravim aby som nekojila. a velmi ma trapi ze sa raz (ak Pan Boh da) bude musiet moje bruňcho natiahnut. dufam ze sa mi nezvacsia prsia ! viem ze su zeny co su tip top aj po porode no ja sa bojim a mam sa vazne rada... prosim neodsudte ma teraz za to. mate tu mnohe deti a ja sama to tak citim ze materszňtvo chcem a musi byt krasne, ale cosa cisto tela tyka, brrrrr. obavam sa tehotenstva. kojenie je mi fuk, a ano, som si vedoma ze kojene deti su zdravsie a je to puto ten proces atd. aj tak.