Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Hnedoocka30

Trosku odveci, ale...baby ako sa dopracujem do nejakej galerie Pred a Po na tom omlazeni. cz? Klikla som na ten predchadzajuci link, prihlasila sa, ale ine foto uz neviem najst. Asi som slepa...ako nato?

bodynka

Jezis ty si zlata aj vy ostatne ze mi tak prajete.
Baby ani nviete aka som vtedy bola smutna a uz ten pocit nechcem mat , este som sa nevzdala a trval iba jeden dva dni. Vlmi teraz setrime , aj priatel i nekupil knihu a kazdy mesiac si kupoval. Aj dobry nabytok sma nasli do kupelky ale vydrzali sme.
A v jedle jak setrime. Ale oplati sa, usetrili sme minule nejak 300 eur co je u nas dost lebo mi obaja sme nakupny maniaci.

bodynka

ska, jasne len sa mu povenuj aj ked tu chybas.Radi by sme ta FB videli ..
Kedy sa mi to crta? Tak hadam koncom aprila ak vsetko vide a dostanem pozicku. V co velmi dufam, chcem byt v maji fit, urcite uz bude dost teplo.

Mica, hadam ti to nejak nepokaslali ked sa nam to bojis ukazat. Na druhej strane zas mozme podporit. V tom je ozdiel ked s niekym niekto komunikuje alebo len vidi a konstatuje.

ska38

Ahojte kočky,
prepáčte že vás zanedbávam, som sa venovala frajerovi. Vy ste toho zasa popísali, uff...
To čo ste stihli vymyslieť s tým FB?! Ženy , ja som musela zrušiť účet na FB z istého dôvodu. Ale na druhej strane ma veľmi teší, že ste zostali verné tomuto fóru. Aj ja som za stretko, ale až v lete. Oblečiem si tričko s nápisom ska38. hehe
Tanda zlatíčko, som šokovaná, čo si si prežila. Tak si bola na OP druhýkrát. Prajem Ti rýchle uzdravenie.
Bodynka, kedy sa črtá OP?Som myslela na teba,aby aj termín aj peniažky boli!
Wendy1, Ninuška13, Mata16, ako sa máte? Ozvite sa!
V noci hokej, dúfam, že vyhráme!

1mica1

bodynka
jasne,ja uz mam dva mesiace po...
tak je neprijemne precitat si o sebe,ze to mam take a take,teraz myslim na tie baby co sa tu preberali,nazor nikomu neberiem,vsetci mame pravo ho povedat...A ja mam tiez na vyber,ked nechcem reakcie tak nedam fotky...je to jednoduche :-)

bodynka

mica a ty ich mas uz spravene?
Ja si uvedomujem ze ak sa nam nieco nepaci zle to ohodnotime, ale o hodnotime pracu plastickeho chirurga, ja si osobne myslim ze vela babam to mohli lepsie spravit.
Ale aj napriek tomu , stale su natom lepsie ako bez prs.
Ja sa tiez obavam ze zle dopadnem. Moze sa to stat kazdej:(

1mica1

barbora
:-)))hmm,lebo som citala trosku nizsie ako sa tu preberaju prsia nejakych bab,zrejme vo fotoalbumoch vasich, a komentare k nim neboli prilis lichotive a kedze ja som mirne zakomplexovana,tak sa bojim reakcii na moje prsia...co narobim?

1mica1

barbora,este nie a ako som tu citala baby,tak sa obavam,ze aj mna trosku sfuknu...
Teraz aj tak nemozem poslat,ak sa odhodlam,tak v pondelok.Liva zrejme nebola pri Pc,ale urcite ti ich nahodi