Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mihai

mihalicka

supeeer, ja sa tek tesim ked uz budete vsetky co vas to caka po opke :)

barbora

vazne sa jej to super zhojilo. ozaj ale co to ma take hrcky na dvorcoch ? som si vsimla ze to niektore zeny maju a prepacte mi ze somtaka hlupa ale neviem co to je, ja to nemam.

mihalicka

Čaute vy anorektičky :D.
Pripájam sa do spolku, tiež to počúvam furt.
A Mihai, jednoducho to ani nepočúvaj také reči...jedným uchom dnu druhým von. Ako ja...nerobím si z toho nič. No mužo mi dal už prvú tisícovku na opku. Ešte cca 360 a mám to ,,v kapse". Už iba 21 x sa vyspííííím.

barbora10

susana019

pozri si tuto zenu.ma implantaty vkladane cez dvorce a krasne sa jej to zahojila.je to riedny rozdiel ake to mala na zaciatku a potom po niekolkych mesiacoch.a aj prsia ma krasne.a jazvu ani nevidno.

www.omlazeni.cz

mihai

:)))

vychrtla umelina je nas ciel.

ale uz som fakt hladna. doma sundam co sa vari a este mam zalusk na olivy. a zakusok a nasledne chipsy, lebo mam zvrateny zvyk striedat sladke-slane.

ihla chod uz na tu opku uz chcem vidiet jake to budes mat :)

ihla

mihai.

daj si ale cierny papier, celozrnny. biele papiere nejedz, su nezdrave. a na tvojom mieste by som zvazila, ci by som si ho vobec dala, skus vydrzat do vecera, predsa len ti vsetky rebra nie je vidno este - si tucna, rob s tym nieco preboha!!!

bodynka

No to su ty ludia aj mne to vravia. Mam 47 kil , a kosti mi zdaleka netrcia , mozno mam chude ramena.. A ruky ale tiez mam ten problem ze hore neviem pribrat. Priberam na brusku a stehnach:(
Obvd stehien mam nejak 55 dole tusim a to zdaleka nieje tiez na taku chudost ako to o mne vravia. Treba to ignorovat a hlavne ak si ty spokojna , tak to neries.

mihai

ihla

:) neslo o komenty z FB.. ale uz som sa dala do poriadku. a som hladnaaa. zobnem troska papiera asi, ja, anorekticka a dam si glg vodicky :)))