Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

bodynka

nech sa ninab nehneva,ale jej prsia vyzeraju ako keby sa na nej nejaky doktor ucil.no a ten rez,to som este tak spravene ani nevidela.chuda,pekne ju dodr..li

barbora10

ihla

ty uz nevymyslaj.to ze ti ide dat doktor rez pazuchou,tak mozes byt len rada.ved aj mihai by si to dala tak,keby mohla.je to najlepsi pristup z kadial vkladat implantat.teda u mna urcite.ani jedna z mojich kamaratiek nema pod pazuchou ani stopy po reze.

bodynka

to ci ta boli dvihat ruky po operacii nie je tym kde mas rez,ale tym,ze ta boli cely ten prsny sval a to nie je rezom.dvihat ruky ta boli rovnako pri kazdom vkladani implantatu rovnako.ja mam rez pazuchou a ani neviem,ze ho mam.

mihai

podla mna je rez cez dvorec najriskantnejsi ale ak sa zhoji dobre, je to nebadatelne, naozaj. pod prsom by som asi nechcela. pazucha mi pride najlepsia z toho.