Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tanda

jamimili

dlho si sa neukazala.. ako prsko, uz kleslo? nosis aj stahovaci pas, alebo nieco aby sa to napravilo? co ti povedal doktor? ja mam lave vyssie, aj zo spodu asi tak cca 0,5 - 1 cm :( .. neviem ci to este klesne, musim sa opytat dok. no nechcem to tak mat..

mihai

na FB som vytvorila album, mozte ceknut anatomy. a potrdila som nejaku ziadost o priatelstvo, snad som mohla, ked uz som tam bola

mihai

super :) ja idem dnes na ankupy tak nieco tiez ceknem :) mojim snom je jedna pekna biela suprava. uz sa nudim byt stale v ciernej, same cierne pradlo odjakziva. skusim najst nejaku taku ako mas ty.

barbora10

mihai okolo 7 eur.fakt z tych lacnejsich kuskov,ale velmi dobre sa v nej citim a este je aj pekna.a mali asi 5 roznych farieb.

mihai

povedz co stala :) ja napr. mam z H&M nejaku za 14 evri, hehe. tvoja biela vyzera fakt super. v jednoduchosti je krasa... nadherne su aj vselijake ine ale ked su krasne prsia, toto doslova svieti.

barbora10

mihai

ta biela podprsenka je uplne obycajna a najlacnejsia aku mam a je fakt najlepsia.vobec ziadne vypchavky,ale krasne drzi tvar a robi pekny dekolt.inak to je podprsenka vhodna do korzetov.