Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

prcinkka

Som zvedava na vase nazory,lebo mne sa tie moje kozy nezdaju ako silikonove a teraz neviem ci je to zle alebo dobre.Ze ci su "zle" urobene...sama neviem

prcinkka

jáj,az teraz som to pochopila,uz viem ako si to myslela,ze kym sem napise,ze "nove fotecky ma...."ano,rozumiem :-))

prcinkka

bodynka
néé,fotky tam mam uz,som skor pisala o tomto fore,ze sa sem nedalo dostat.Alebo tebe sa dalo vcera a dnes rano?

prcinkka

a pisala som jednej z vas na facebook,ale poviem vam ani neviem ci jeje to prislo,taka sexica,som si tipla,ze to bude mihai alebo,ze by to bola fotka "vytiahnuta"od niekial.ak nie tak fakt kočulda ta baba! Tie dvorce na fotkach ma "zatrete" nie zakryte.juhuuu,normalne som happy,ze tato stranka uz funguje.Kde ste? Piste!

prcinkka

hurááá,zeny!konecne to funguje!uz som si myslela,ze to zrusili ci co,do kelu,akurat,ked sa rozhodnem sem po case napisat a poslat fotky sa to tu pos..lo!Baby,tak dajte mi komentar na moje ceculdy,lebo neviem sama posudit ako posobia na druhych.Diky

prcinkka

co je toto za blba stranka?najprv mi to pol hodinu nacitava a teraz sa prihlasim a ked chcem nieco napisat,tak som zrazu odhlasena....divneee!

No tak ja som PO,uvolnil sa termin koncom januara...nechodila som sem ale.Poviem vam,ze po opke som si povedala,ze NIKDY viac,fakt hnusne,ale teraz po case by som hadam isla aj na druhu,nie hned samozrejme,to by mi sibat muselo!Dnes som poslala live fotky,hadam ich nahodi.Potom sa nezlaknite,mam zatryte dvorce-nepytajte sa preco,aj tak by som mozno nenasla rozumne vysvetlenie..
Chcem pocut vase uprimne nazory,ale ak ma budete "ohovarat" ako tie baby vcera,tak nazor pocut nechcem...radsej.Mne osobne sa pacia,zdaju sa mi take prirodzene.Lebo baby v albumoch nemaju ziadne prsia pred,takze po je tam len ten omplantat,ja som vsak mala aj pred nejake tie prsia-aj ked hnusne...
Takze tak