Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

prcinkka

carol
hej som,myslis,ze by som namala byt? :-) Co na ne povies,ked aj ty mas od neho?Tvoje si mala ake pred opkov?Zrejme male,lebo aj tvoje su teraz take pekne silikonky,ale vyzeraju prirodzene :-)

prcinkka

barbora
hej jeho,a ty mas okruhle,lebo nemas tam napisane.Aku velkost nosis?Lebo su velke a pekne samozrejme :-)

prcinkka

barbora
nakoniec som bola v NR,je tam jeden dobry primar,mam tam rodicov,inak byvam v BB.
Ja som chcela prirodzenost a aj take su,si myslim...Prave mam tusim vacsie,ale neva,aj pred tym bolo take...

barbora10

prcinka

vcera tejto stranke pekne dr..lo,ale konecne je to ok.prska ti pan doktor pekne spravil,vyzeraju prirodzene a maju pekny tvar.a u koho si vlastne bola?

serena500

Ahojte, ja som uz objednana 16.3 na operaciu, celkom ma nervozita chyta, chcem sa spytat ake boli vase pocity po opka, da sa to nejak zmiernit? a neboli ste chore trochu, lebo bojim ja som casto prechladnuta.. dakujem