Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

zana

hygienicke ani potrebovat nebudes,toaletny papier aj uteracik bol na izbe v kupelni.ja som mala zo sebou aj kefku na zuby,ale po operacii som na nejake umyvanie zubov ani len nepomyslela.uplne ti stacia tie papuce a mobil.a hlavne si neoblec nieco nepohodlne.skus co najmenej na seba,lebo obliect sa,tak to da ozaj zabrat.ja som isla v teplakovej suprave a pod mikinou som mala len take tielko,co sa mi da natiahnut cez nohy.

zana7

no dufam, ze to bude tak.
a co by si mi este poradila, ze si mam zobrat, viem ze papuce a hygienicke, ale z tvojej skusenosti, ci si nieco nepotrebovala.

barbora10

zana

nevedela.az ked doktor povedal,ze pojdem ako prva.boli sme na izbe tri a ja som prisla uplne prva,tak mozno preto.

barbora10

zana7

ahoj,tak uz iba jedna noc a uz aj ty budes cicikata:-)prisla som tam na 7.45 a ani neviem o kolkej som isla na salu,ale isla som ako prva a islo to velmi rychlo.asi okolo 10 hod ma brali na salu.

carol

prcinkka,

jj mala som male, nemam foto... slabeee jednotky :/. a samozrejme som moc spokojnaaaa. tiez by som sla do toho zase, nie je o com. ja som ale ziadne bolesti nemala, nicovo nic, len chrbat.
myslim, ze spokojna mozes byt aj ty. a nechcel ti robit aj modelaciu?

barbora10

prcinka

ano okruhle,je to tam napisane v galerke.velkost mam 75/C,ale zalezi od strihu podprsenky,ale najlepsie mi sedi tato velkost.ale co mam jednu tak to je 75/D a jednu ma zas 80/B.ta co najlepsie sedi,tu berem.