Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ska38

Zana7,
áno na kontrolu.OP som mala 12.jan. s Ninuškou 13.Ako píše Barbora10,tiež som zubnú kefku ani nepoužila.Papučky,mobil,áno.Hrebeňom som sa ani neučesala,nemohla som zodvihnúť ruky.Vrch som mala na zips.Tak nič cez hlavu,zbytočne sa budeš namáhať.Mne aj nohavice robili problém,ich obliecť.

zana7

boynka, urcite sa ozvem hned ako budem schopna, ved co by som tu sama robila, hned budem do pc kukat, dufam ze budem vladat aspon tukat do klavesnice :-)

barbora10

ska

no konecne!uz som myslela ze si na nas zabudla.dakujem za pochvalu a aj ty posli nove fotecky.na kontrolu idem az 12 marca,lebo idem este s dvoma kamaratkami a tie skor nemozu.

bodynka

jooj zana aj ja ti drzim palce budem na teba mysliet. Nieze sa ozves az po tyzdni! Co najskor daj vediet ze si ok.

barbora10

sestricky boli velmi mile a ochotne.toho sa ani obavat nemusis.no a doktor ani nehovorim:-)neboj ujde to ako voda...

ska38

Ahojte kočky,
kukám new fotečky.
Barbora10,super.Máš ich pekne pri sebe.Kedy ideš na kontrolu?ja v stredu ráno.
Zana7,ty ideš zajtra k Dr.Červeňovi?Držím ti palce!