Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

prcinkka

jaj a tie fotky su male,len ja som taky antitalent na taketo veci,tiez som sa cudovala preco su take male,nechapem...lebo inak mam tie fotky normalne,asi som to nejako zvlastne púoslala alebo co...

prcinkka

mihai-a ty si modelka?to mas profes fotku?perfekna!!!ty musis chlapov vidlami odhanat! Asi to budem ja,mam tam taku tmavu foto s mojim krpcom,ale nechaj tak,nemusis ma potvrdit,lebo ako vravim,neviem robit s fb a myslela som,ze tuto stranku zrusili,tak som tam vyhladala tie slzicky,ze tam zrejme budete vsetky...

carol,ano zo spodu dvorca,bola som tam po tyzdni a pak po dvoch a zase sa mam pak ozvat.ty ako casto?inak,super samec ten primar :-)

prcinkka

mihai,zlatino,ja som myslela fotku tu uvodnu,tam je jedna cica v takom ciernom pradle,fakt kost.si to ty?a pisala som prave tej,ze som ta a ta a,ze z tohoto fora :-) vsak nebudem len tak,ze hej chcem priatelstvo...tak zrejme ti to neprislo alebo to bolo pisane niekomu inemu.Ti neviem,clovece,lebo z facebooku som fakt dili

carol-ved jasne,nebudem to riesit,ved "co by bolo keby" je na nic...mam kozy?mam!tak som spokojna a basta hi hi

carol

zana,
drzkam palce, moooooc ;)

prcinkka,
ked sa rozhodol ze modelaciu nepotrebujes, mal na to dovod. on vie najlepsie. a vsak nepreberali ste to na kontrolach? nerozoberaj uz keby bolo to alebo ono. mas to oki :)

mihai

prcinka

ci si pisala mne na FB neviem, lebo v inboxe nic nemam co by mohlo byt od teba. ak si mi poslala ziadost o priatelstvo, tak jedna by si mohla byt, ale to sa treba najskor ozvat ze kto som co som. a co sa mojich fotiek na FB tyka, tak su moje. mam tam rodinu, znamych, som tam dlho a reaguju na moje fotky, takez tazko budu odniekial stiahnute!

prcinkka

carol
modelaciu? do kelu,bolo by to s nou lepsie?tusim mi to povedal,ale potom sa rozhodol,ze to nebude potrebne.A aj tak by som sa nedala rezat kade tade...

barbora
prepac,ale ja som tam pri tvojej foto nevidela napisane okruhle,nic tam nebolo,mozno pri inej fotke si to mala napisane...

prcinkka

carol
modelaciu? do kelu,bolo by to s nou lepsie?tusim mi to povedal,ale potom sa rozhodol,ze to nebude potrebne.A aj tak by som sa nedala rezat kade tade...

barbora
prepac,ale ja som tam pri tvojej foto nevidela napisane okruhle,nic tam nebolo,mozno pri inej fotke si to mala napisane...