Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

prcinkka

carol
no ja si naopak myslim,ze na velkosti zalezi.keby ti tam napratali 400ml a nebolelo by ta to po opke,tak by si bola ojedinely pripad...

mihai

bodynka

to pyzamko je super sexy. take som este nevidela :) kludne by som si ho do nemocnice dala :) ja som tam mala ne pyzamko ale satenovy zlaty zupancek ale bol mi na tri veci, sama som sa nevladala ani pohnut o centimeter a ne ze obliect a nik ma veru neobliekol :( som stravila 3 dni v gatkach cipkovanych takych jak tangace a tej stahovacke, heh.

prcinkka

no.. najst nieco skutocne sa mi nedari, cize.. vzdy som sa hnala za tym ze vyzerat dobre. ale nieje to o tom.

prcinkka

bodynka
a ty ides uz na 100pro na opku?ako riesit pyzamo,no co ja viem...tam ti bude total jedno ake mas pyzamo a ci ho vobec mas.ber papuce a si vybavena-vlastna skusenost

carol

prcinkka,
myslim, ze na velkosti nezalezi a zaklad som nemala temer ziadny, takze... mam pod svalom.
bodynka, pyzamko pekne, no ja by som v nom na opku asi nesla. taky matros na spanie nemusim. ale az sa budes citit pohodlne, preco nie...

bodynka

baby ako zana ide na opku, tak uz aj mne behaju nad tym myslienky. Ze co si tam obliect, lebo ja nemam pyzamo na gombicky a teraz maju jedno krasne za dobru cenu po ktorom tuzim ale bez prs som ho nikdy nemohla mat. Len ci je vhodne ho brat do nemocnice , co myslite? www.beate-uhse.sk

prcinkka

carol
a mas to pod svalom?mozno preto ta to nebolelo,ze mas "male" a moc sa to to tam neroztahovalo alebo co...ved bodaj by to ziadnu nebolelo,ale pre krasu sa trpi,sa tak trapne hovori...

carol

veru niee a to nie som ziadna hrdinka za normalnych okolnosti. si myslim. po narkoze som mala motanice sice, ale dalo sa. mam 280 okruhle. snad sa mi podari aj foto dat dnes.

prcinkka

:-))ver je
no a akoze teba to vobec nebolelo?to je vobec mozne toto?kolko mas ml?ved aj som pozerala foto,ale nepamatam si :-)

carol

prcinkka,
tak obdobne tie kontroly ako ty. po 3 dnoch, po tyzdni a teraz budem mat po troch. 5.03. budem mat mesiac od OP. jj, je svihak ;) :x