Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

serena
ahoj, takze sa vidime v nemocnici. ja idem 15.3.do snopu a budem tam lezat dva dni, lebo sa mi nechce behat s drenami domov. to by bola sranda keby sme spolu aj lezali.

martinka54

serena
ahoj, takze sa vidime v nemocnici. ja idem 15.3.do snopu a budem tam lezat dva dni, lebo sa mi nechce behat s drenami domov. to by bola sranda keby sme spolu aj lezali.

mihai

baby :) nejdem sa stavat do role chudinky ze jaki su chlapi oyebavaci a tak. ale vo vseobecnosti jeto tak, clovek si narazi hubenku ani nevie jak. sladke ceri, co sa zdaju velku aj uveritelne a predsa to je po xy-tykrat len o tom, ze kym ho bavis.. a potom pride zas ina fesanda. aj sa chlapi boja ked vidia krajsiu zenu, aj si neuvedomuju aka moze byt sama. hm.

a s tym pyzamom bodynka,
kup hento pekne ! ked nejso zvyknuta nosit take pyzama na gombiky ani po opke ho nebudes nosit ak bude nepekne. hento je super, to podla mna aj vyuzijes.

bodynka

tak to pyzamo skusim, mne ide len o vystrih ci je to vhodne:D Fakt nemam ziadne na spredu zapinanie. To uz potom bude jedno ci ho vyuzijem alebo nie.
No ja s tym ratam prcinka ze chcem ist na opku, ak nie v aprili tak v maji ak nie v maji tak jun atd...:DD Ale to dufam ze nieee

zana7

ahoj carol, dakujem, ze na mna myslis :-))))))))))

bodynka, ja pyzamo neberiem, ja si len na doma nieco pohodlne pripravim :-))

mihai, tak to mas komplikovane s tymi napadnikmi, tak ti zelam, aby si nasla, tohot praveho, ci uz mas?

prcinkka

mihai
jaj,moja,tak to hej a take pekne baby ako ty to maju ovela tazsie,vlastne presne ako hovoris,muzi su podla mna povrchni a taku kost ako ty by mozno chceli mat len na skalpe...a ty nemas priatela?

carol
je to diskutabilne,tak taka bellinka mala vela volnej koze a zrejme miesta,preto sa jej to tam zmestilo a bolelo len malo.Ved to je dobre pre teba,ze ta to obislo :-)

carol

no asi by mi tam 400 nenapratal, lebo by nemal kde... poznam baby co mali tak velky implos a mensi ako ja a kapali od bolesti. ale toto je individualne. tu hla bellinka ma tusim 400 a bola uplne v pohode, hadam este viac nez ja.