Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mihai

barbora
kupila som taku podprdu ako mas ty, tu bielu co som ta v nej chvalila. ale povedz mi, tebe drzi kednemas ramienka ? som si vcera kupila aj svetrik, ze biely, obtiehnuty, na jedno plece a ma vystrih, lebo je to tak do rovna krojene nizko nad prsiami, ak si to viete podla mojho funny opisu predstavit. akoby tricko bez ramienok ale ma rukav. no a pod to som dala tu podprdu a kym som soferovala, mala som ju pod bradavkami :)))))))) a cele poobedie a vecer som potahovala :)))))))))))) tie prsia si proste ozaj drzia svoje, nijaka podprda ich nezaujima, iba co ju zosuchuju dole :))))))) by som ju aj dala prec keby to nie je priesvitne , hehe. ale ani toto mi nepomohlo, mi vzali vodicak za rychlost, aaaaaaaaaah. no ale dnes uz ho mam :p

ihla

:) jeeej, si mila, dakujem

no doma som bola, upratovala som a tak. na net som ani nesla.
ide ti fb? mne nejde, ani pokec. dufam, ze nas nezablokovali!!!

barbora10

jaroslava

napis mail priamo doktorovi.on ti urcite poradi,co je pre teba vyhodnejsie.

ihla

FB mi normalne ide.inak kde si bola cely vikend.si mi tu aj chybala:-)

jaraslava

Baby idem sa spytat skusenejsich, Chcem ist na reoperaciu k Dr. Cervenovi, je lepsie ist k nemu na kliniku alebo na ambulanciu jednodnovej chirurgie, kedze on chodi operovat aj k nam do mesta. co je podla vas lepsie a lacnejsie..dakujem

barbora10

prcinka

aj červen spominal,ze ci ti davaju 200ml,alebo 400ml boli to rovnako.vobec to nezalezi od velkosti.a aj ja si to myslim.zalezi to od zien,ako ktora znasa bolest.nie je to o velkosti.kamaratka ma 240 a isla od bolesti umriet.nemozem z vlastnej skusenosti porovnavat,ale ta bolest je nie je vyvolana velkostou implantatu.

bodynka

mihai hii tak take nee... Ja urcite budem take pyzamko rada nosit. Mam jedno co sa z predu zapina tiez cinske satenove ale ono nemalo gombicky ale take nieco ine a rano som sa vzdy budila s tym ze to mam porozopinane a tak som to zosila:D.
Po hentom tuzim a teraz je lacne a mozno sa aj do tej nemocnice zide.
Ja totiz nemam ani nejake bundicky na zips nic take :( Iba svetrik .
Jajaaj ja to tu riesim akoby to malo byt za dva tyzdne:D

martinka54

serena
ahoj, takze sa vidime v nemocnici. ja idem 15.3.do snopu a budem tam lezat dva dni, lebo sa mi nechce behat s drenami domov. to by bola sranda keby sme spolu aj lezali.