Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

della

caute kočeny
..konečne som tu..
..čo nové??....asi nebudem stíhat čítat spätne, ked som tu viac ako týžden nebola..udialo sa niečo nove??

...inak ja mam novinku :-) od štvrtka mi prská NETRPNU...huráááá je to super pocit

Mihai
..3 a pol tyždna po sa mi okolo bradaviek viac vystúpili akokeby "strie" mala si niečo také??...stále ich kremujem a masirujem ..vôbec tomu nerozumiem...prečo sa mi to spravilo až teraz...dnes som presne mesiac po....chrastičky okolo bradaviek postupne
opadavajú /už je na ne celkom pekný pohlad/:-)...len tie strie ma štvú a stale mam jedno väčšie

Jamimili
ako si na tom??...zmensilo sa ti to jedno prsko???

Martinka 54
už si bola??alebo ešte len ideš na opku??..inak dnes som šla okolo šnopu...joooj hned som si spomenula :-)

ozaj a fičite na tom FB alebo ste tu stále??

besna

ahojte kocky...

pridavam sa do klubu :o) zatial som len ta na ktoru to caka... zacala som si priebezne dozadu citat vsetky prispevky ale uff, je toho dost :o)
Vsetkym kockam co maju tesne po drzim palce aby zvladali rekonvalescenciu...

BTW: mate na FB zalozenu nejaku skupinu s foto? co musim urobit aby ste si ma pridali??? Prosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim :o)

ihla

barbora10

hej hej, niekto tu spominal predtym, ze bude mat dovolenku. Ved odpise, si myslim. Ale radsej by som bola, keby neodpisal, lebo cakam zdrba :D